Don Diablo Birthday Bash

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Chemical Brothers en 2 Many DJ's konden helaas geen gaatje meer maken in hun drukke agenda, maar dat mag de pret niet drukken... Don geeft 26 Februari een verjaardagsfeest met al zijn andere vrienden en collega's en wel in zijn nieuwe woonplaats Amsterdam!

Club more zal het decor zijn van een wisselende allstar line-up bestaande uit o.a. Laidback Luke, Benny Rodriguez, Giel Beelen, Herr Arter, Terry Toner, Mason, Jaimy Fanatic, Starbanger en...Don Diablo! Ook de battle van Mr. Beatz & Edwin Diergaarde (3FM) tegen Electronation's Roy Avni (Kink FM), zal er niet om liegen. Net als het eenmalige en exclusieve optreden van 'Divided', bekend van het Extrema Outdoor thema van afgelopen jaar en natuurlijk hun huidige bewerking van Phil Collin's kraker 'Easy Lover' die nu te zien is op de muziekzenders.

Ook M.C. Stretch die eerder al met Don op Mysteryland en in de Gelredome stond zal zijn bijdrage leveren evenals Visual Sensations winnaars Studio Frank & Lisa (SF&L) die speciaal voor die avond een unieke visuele traktatie zullen verzorgen. Verwacht verder zweterige danseressen, flexibele breakdansers en...iedere bezoeker zal gratis (zolang de voorraad strekt), en exclusief voor het feest, een CD ontvangen met Don's beste bootlegs, remixen en mash-ups van het afgelopen jaar. Kom vroeg om niets te missen!

More info: www.clubmore.nl & www.dondiablo.com

Datum: 26 Februari 2005 Prijs: 10 euro Locatie: Club More, Rozengracht 133, Amsterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws