B2S New yearsrave

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 31 december zal B2S uitpakken in het SilverDome te Zoetermeer met een snoeiharde New Years rave. Het evenement zal om 21.00 uur beginnen en zal doorgaan tot 07.00 uur in de ochtend. Het is B2S gelukt om een line up samen te stellen met de absolute top van de hardere dance. Bijzonder is dat Charly Lownoise voor de allerlaatste keer achter de draaitafels zal staan. Na eerder te hebben aangekondigd te zullen stoppen met draaien, zal het voor zijn fans de laatste kans zijn om hem in actie te zien. Daarnaast zullen de Italiaanse grootheden Technoboy en Trance Generators exclusief naar Zoetermeer komen om hun draaikunsten te vertonen.

De rest van de avond wordt gevuld met grootheden uit de Nederlandse scene. Net als bij eerdere evenementen van B2S in het SilverDome zal er flink worden uitgepakt op het gebied van licht, video, lasers, special effects, decoraties en geluid! Dit alles staat garant voor een spectaculaire New Years rave in het SilverDome. Het is bijna een jaar geleden dat er voor het laatst een dance evenement op deze locatie heeft plaatsgevonden. In februari was de SilverDome het toneel van een uitverkochte Hard Bass waar zon 8000 liefhebbers op af kwamen. Door een wisseling van de exploitatie was het enige tijd niet mogelijk om evenementen te programmeren maar vanaf nu zal de SilverDome weer onderdak bieden aan de evenementen van B2S.

Nieuw in het Silverdome is de speciale VIP area. Naast de gebruikelijke voordelen staan ook in deze zaal artiesten geprogrammeerd.
De voorverkoop voor dit evenement zal zaterdag 6 november beginnen bij alle filialen van de Ticketbox en de Free recordshop. Vanaf 20 november zullen tickets ook nog via de reguliere kanalen verkrijgbaar zijn. Tickets kosten 40.25 ex fee. VIP tickets zijn ook verkrijgbaar en kosten 55.25 ex fee. Het evenement duurt van
21.00 - 07.00 uur en meer informatie is te vinden op de site van b2s: www.b2s.nl

LINE UP:

TECHNOBOY (IT)
PAVO
CHARLY LOWNOISE
TRANCE GENERATORS (IT)
ZANY
BEHOLDER & BALISTIC
ISAAC
SHOWTEK *LIVE*
GIZMO VS DARKRAVER

MC ALEE

VIP AREA:

DEAZ D.
GENIUS
NORMAN
YVES

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws