HardFusion from the old to the new style

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na het succes van Overmind op zaterdag 25 september in de Tunnel in Boskoop, gaat de samenwerking tussen de organisaties Coalition Productionz en First Bass Project verder. Het volgende evenement wat gaat plaatsvinden is HardFusion op zaterdag 9 oktober in Loose End in Reeuwijk. HardFusion staat voor een samensmelting van de hardere stijlen binnen de housemuziek, waaronder: Classics, Oldschool, Jump/UC, Early Rave, Hardcore & Darkcore. De beide organisaties zijn van mening dat deze stijlen perfect te combineren zijn in 1 evenement, mits er een opbouw aangehouden wordt. Deze opbouw zal aangebracht worden door de volgende DJs:

WO: de upcoming DJ uit Nieuwerkerk. Heeft jarenlang als resident gedraaid in de Taverna en 2 weken geleden op de Hardstyle trailer van de VEDJ Dance Parade samen met Defrost en Derek. Deze DJ bijt de spits af op HardFusion met een combinatie van Oldschool en Jump.

Berretty: 1 van de 3 DJs van het First Bass DJ-Team. Begonnen met Oldschool en Hardcore, maar de laatste jaren is hij zich steeds meer gaan toeleggen op Jump, zelfs toen deze stijl nog voornamelijk bekend was in het zuiden van Nederland en Belgi. Dus verwacht een hoop platen die je nog nooit eerder hebt gehoord!

Mortis: zeg je waddinxveen, dan zeg je Mortis. Member van EHB en WHB (Waddinxveense Hardcore Bende), altijd goed voor een zeer verassende set. Deze avond zal hij de overgang bouwen van de Jump naar Hardcore, op de manier zoals alleen hij kan.

Spy-D vs Tumbler: het mafkezen duo bij uitstek. Elkaar altijd uitdagend, qua muziekstijl: wat,jij draait die plaat?, wacht maar, daar ga ik overheen!!! Of het nou Oldschool, Jump/UC of Hardcore is, niets is te gek voor deze 2 freaks. Onderdeel van het Coalition DJ-Team, deze avond staan zij garant voor de Early Rave klappers.



J.D.A.: Wie kent m niet, de hardcore-klapper: Voel je die Bass? Zodra de zin: Die bass die moe je nie horen, die moe je voelen!!!, door de speakers knalt, gaat de complete zaal los!!! Zijn nieuwste plaat, heet Hard Ragguhh!!! en deze naam zegt eigenlijk al genoeg. Uit de Masters of Hardcore stal, zal deze man een Hardcore set neerzetten, die zijn weerga niet kent!

Wuzl: 1 van de mannen achter First Bass Project. Je weet nooit wat je van hem kan verwachten, de ene x een keihard knallende set, de andere x een rustige opbouw met veel scratches naar een hard einde. 1 ding is zeker, hij wil de zaal altijd op zn kop krijgen en dat lukt m ook altijd.

Ricardo: de afsluiter van de avond, het 3e lid van het First Bass DJ-Team. Begonnen samen met Berretty in de Kade, vanavond draaien ze allebei apart. Ricardo zal afsluiten met een combi van Early Rave en nieuwe Hardcore. Hard, Harder, Hardst!

Loose End ligt aan de Buitenomweg 2 in Reeuwijk. Deze locatie bied plaats aan ongeveer 350 man, waardoor het een zeer intieme maar gezellige locatie is. Er is geen geluidslimiet, dus er zal hetzelfde geluid opgesteld worden als met Overmind in de Tunnel. (oordopjes worden aangeraden ;p) Er is ook gedacht aan het visuele aspect, speciaal voor dit evenement zal de zaal flink verbouwd worden en worden er extra lichteffecten opgehangen.

Op HardFusion wordt een streng deurbeleid gehanteerd: geen racistische uitingen van welke aard dan ook zullen worden geaccepteerd., Geen: kisten, opgerolde broekspijpen, witte veters, geruite overhemden, bretels ed. De organisatie heeft het recht om te allen tijde de toegang te weigeren zonder opgaaf van reden. NO POGO! Partypeople only!

Kaarten zijn in de voorverkoop voor 10,- ex. Fee. Aan de deur: 13,-

Zorg dat je je kaarten bij de officile voorverkoopadressen aanschaft, aangezien er een aantal kaarten gestolen zijn. Dus als je een kaartje hebt met de nrs 136 t/m 160 kan je ervan uitgaan dat je een gestolen kaartje in je bezit hebt en je de toegang wordt geweigerd, tenzij je opnieuw entree betaald.

Voorverkoopadressen:
Reeuwijk Loose End, Videotheek de Loods
Gouda Kokomo Mode
Boskoop Videotheek Megavideo
Bodegraven Videotheek Moviecorner
Alphen aan den Rijn Videotheek Filmclub
Waddinxveen Music Shop




Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws