Everybody op Koninginnenacht in Off_Corso

Partyscene Redactie | 29 april 2004
headlines


Everybody is het succesvolle eventconcept, opgezet door Stef Vrolijk en Sander Kleinenberg, waarbij belangrijke namen uit binnen- en buitenland samenkomen voor een feest waar iedereen welkom is. Sander Kleinenberg is er deze keer vanwege buitenlandse verplichtingen niet bij maar ook deze Everybody belooft een bijzondere te worden. Speciaal in aanloop naar Koninginnedag heeft Everybody er dit jaar opnieuw voor gekozen om deze nacht in de Rotterdamse Off_Corso door te brengen. Dit in navolging van vorig jaar toen de voormalige bioscoop ook al toneel was van een volledig uitverkocht evenement.

Voor deze extra lange editie is gekozen voor een bijzondere line-up. Opvallend van eigen bodem aanwezig is het duo Remy & Roland Klinkenberg die al jaren studiomaatjes zijn en om de zo veel tijd (maar niet heel vaak) hun apparatuur naar een podium verplaatsen. Op Everybody zal een opzwepende liveset van hen te horen zijn. Uiteraard is ook resident Stef Vrolijk op deze Everybody achter de draaitafels terug te vinden.

Uit het buitenland komt Lee Burridge, de Global Underground dj die bekend staat om zijn stuwende progressive stijl. Een andere opvallend aanwezige naam is die van Justin Robertson die al 1990 actief was in de housescene van Manchester. Deze funky house en techno draaiende dj maakte remixen voor o.a. de Manic Street Preachers, Happy Mondays, Bjork en New Order.

Het gaat goed met Everybody. De laatste drie evenementen waren tot de laatste kaart toe uitverkocht. Belangrijkste redenen hiervoor zijn de consequent goede line-up en solide locaties. Zo ging het eerste feest van start met dj’s als Darren Emerson en Sasha. De laatste vier Everybody feesten vonden plaats in het Paard van Troje in Den Haag.

Everybody
Donderdag 29 april
Off-Corso
23:00-06:00 uur
Dj's: Remy en amp; Roland Klinkenberg (live), Lee Burridge, Justin
Robertson, Stef Vrolijk Lounge Area: The Eclectic Sound System
Entree: vvk, 20 euro, deur 23 euro
Vvk: Den Haag: Concrete (School Straat 26), Rhythm Import (Torenstraat 96), Hype (Prinsestraat 4) Confused (van diemenstraat 128 -130)
Rotterdam: basic beat (nieuwebinnenweg 19)Velvet, (Oudebinnenweg 121) Hype (Witte de wit straat 30) Alle ticketbox verkooppunten

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws