Robert Owens In Vuur & Vlam op 1e Paasdag

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zondag 11 april eerste Paasdag staat Het Kerkplein in Breda nu zeker in lichterlaaie. Om het vuur van de avond nog eens extra aan te wakkeren heeft de organisatie op het laatste moment niemand minder dan ROBERT OWENS (USA) naar Breda weten te halen. Deze DJ/zanger/producer is o.a. bekend van de hitrelease Ill be your friend.

Robert Owens, ook wel the voice of house music genoemd is mede bekend geworden door tijdens zijn sets live mee te zingen. Recentelijk brengt hij nieuwe releases uit onder label van Subliminal Records (Erick Morillo) en heeft hij samengewerkt met producers als, David Morales.

Door de combinatie van deze internationale top-DJ en nationale namen als; Ricky Rivaro (ID&T), Barth Hendrix (Extrema), Funkerman (Vasquesz) e.a. slaat de vlam op zondag 11 april geheid in de pan.

Vuur
Om de sfeer compleet te maken worden de DJ's ondersteund en begeleid door MC Gee , percussionist Norman Soares en door de saxofonist Co-star, bekend van het MTV-programma The Trip. Een unieke combinatie die het vuur doet oplaaien.

Line-up in de Vuur-zaal:
- 22:00 uur - 00:30 uur          Barth Hendrix (Extrema)    
- 00:30 uur - 02:30 uur          Robert Owens (USA)
- 02:30 uur - 04:00 uur          Ricky Rivaro (ID&T, Bloomingdale)

Vlam
Line-up in de Vlam-zaal:
- 22:00 uur - 24:00 uur          Dansa (Onstage)
- 24:00 uur - 02:00 uur          Daniel Noah (resident)
- 02:00 uur - 04:00 uur          Funkerman (Vasquez)

De lounge wordt gehost door MC Buttslammer.

Meer info op; www.invuurenvlam.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws