Girls Love Djs at the supperclub

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wat al jaren gedacht werd is bewezen! Uit een recent onderzoek van de beroemde psycholoog prof. dr. T. Bouwhuis is gebleken dat djs een verhoogde aantrekkingskracht uitoefenen op de homo sapiens feminis. Inderdaad: girls love djs! Waren het vroeger nog de politieagent, autocoureur of fotomodel die wegens hun beroep of uniform begeerd werden door het vrouwelijk geslacht, tegenwoordig blijkt een groot deel van de vrouwen tussen de 18 en de 30 jaar het hebben van een relatie met een dj na te streven. De genterviewde vrouwen gaven onder meer aan dat een grote passie voor muziek een enorm erotiserende werking heeft. Het is echter vooral de macht, waar de vrouwen voor vallen. Als ik zie hoe een dj door zijn platenkeuze een hele zaal op zijn kop zet, dan word ik gek, was een veel gehoorde uitspraak tijdens het onderzoek. Een andere vrouw verklaarde: als ik een dj zie scratchen, vraag ik me altijd af wat hij nog meer met zijn handen kan. Maar het zijn niet alleen de mannen: ook de vrouwelijk djs vormen het rolmodel van de toekomst!











Al geruime tijd organiseert de supperclub feesten onder de naam Girls Love Djs. Zij is dan ook erg blij met de uitkomsten van dit onderzoek. En van de organisatoren verklaart: op onze avond krijgen 8 tot 10 djs de mogelijkheid om in ruil voor een diner een half uur lang hun favoriete platen te draaien. Op die manier is het makkelijk om ons publiek in korte tijd kennis te laten maken met alle goede djs van Nederland. Op basis daarvan kunnen ze een eventuele partnerkeus maken. En inderdaad, al bijna de gehele dj-top van Nederland heeft inmiddels de supperclub bezocht, om samen met resident djs Missing Links en Rubywax een zaal vol uitzinnige vrouwen in hogere sferen te brengen.

Op donderdag 8 april a.s. vindt de volgende editie plaats, met djs Wannabe-a-star & Miss B-have,
Mr. Speak, Cheesy Sva, Titus (aka mc spyder), The Flexican, Rubywax & Missing Links. Van 23:00 tot 04:00 is het publiek welkom in de supperclub. Ook kan er voorafgaand aan de avond in de supperclub gedineerd worden. Bij dit diner zullen alle djs aanwezig zijn en ook na hun set kunnen zij vrijblijvend aangesproken of uitgenodigd worden voor een drankje.

Girls Love Djs / Donderdag 8 april 2004
Djs: Wannabe-a-star & Miss B-have, Mr. Speak, Cheesy Sva, Titus (aka mc spyder), The Flexican.
Residents: Rubywax & Missing Links.
Tijden: 23:00 05:00 / Entree: 7,50
Locatie: Supperclub / Jonge Roelensteeg 21, Amsterdam
Voor reserveringen, bel: 020 344 64 00 / www.supperclub.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws