Winnaar remix contest bekend

Partyscene Redactie | 2 april 2003
headlines


Zijn remix kenmerkt zich door de sfeer, pakkende melodielijnen en de fantastische break in het midden. Een echte up-to-date trance-mix, die zeker een release verdient. Behalve de release is ook de Yamaha AN200 Synthesizer hem ten deel gevallen.

Meer dan 1000 keer werden de samples van de site van Interface Magazine gedownload. Dit resulteerde in meer dan 100 inzendingen, en niet alleen Nederlandse, zo kwam onder andere uit Australië ook een remix binnen.

Ernesto vs. Bastian: 'De kwaliteit varieerde van treurig en 'ga iets anders doen' tot professioneel en energiek en eigenlijk meer het laatste dan het eerste.

De luistertijden varieerden daardoor van 10,3 seconden tot de gehele track en de pre-selectie maakte het kiezen niet makkelijker. Er zijn heel veel inzenders die aardige ideeën hebben, maar dat niet goed weten te arrangeren. Een aantal inzendingen had het twee jaar geleden heel goed gedaan maar klinkt vandaag de dag wat gedateerd.

Ernesto vs. Bastian zijn erg te spreken over de nieuwe generatie remixers: 'Met mixen hebben veel mensen minder moeite dan je zou denken, al is het doorgaans goed te horen wanneer iemand met uitsluitend een geluidskaart heeft gewerkt'.

Je kunt de winnende mix hier beluisteren.

(toegevoegd:04-02-2003/12:18)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws