Amsterdam "heeft het", maar Rotterdam "doet het"! (deel 2)

Partyscene Redactie | 6 mei 2002
headlines




Amsterdam “heeft” de Grolsch Master Première en Rotterdam “doet” Calypso Tunes...

“Had”, en “deed” moet ik helaas schrijven!

Maandagavond:
Weer terug in het saaie Amsterdam.
Hoewel?
Er stond een heuse première op het programma.
Deze keer had ik me vermomd als fotograaf. Dat leek me wel toepasselijk... En het werkte. Gewoon naar de pers-tafel gelopen en gezegd dat ik van DJ Fanclub was. Daar stond ik dan in m’n “Black Tie” in het “persvak”. Not! Oud colbertje met zwart T-shirt en zwarte jeans en niet in het “persvak” maar tussen de “fans”. Toch zag dat er beter uit dan de kleding van mijn collega roddel-fotografen (Lees aasgieren!). Snotverdikkie, wat een schorriemorrie is dat zeg... Ik heb wel gelukkig de voltallige Nederlandse roddelpers op het verkkeerde been gezet door keihard “Jacky Chan, Jacky Chan” te roepen toen Kim (van Partyscene.nl) met zijn vriendin over de rode loper kwam aanzetten. Ha, ha... lekker puh! (Of was het toch Jacky Chan?)

Bij het zien van Jacky Chan klikten de aanwezige fotografen er hele films er doorheen. Nu maar wachten op de eerste roddelbladen om te kijken welk blad het domste is...

Gelukkig ken ik Hugh Grant (De hoofdrolspeler in deze film “About a Boy”) nog uit de tijd dat we samen “aan het stappen” waren in LA, zodat hij me nog snel een VIP-pasje kon toestoppen voor de “after de film party” in Escape met gratis hapjes en drankjes (Grolsch?). Ook nog ff dat filmpje “meegepikt” en vervolgens “het fotograafje” uithangen in de Escape.

En daar kwam het nieuws dat ook dit niet alleen m’n eerste Grolsch Master Première was maar tevens m’n laatste. Wat was het geval? U zult allen begrijpen dat het merk Grolsch heel graag op allerlei opnamen het eigen merk in beeld wil zien. Zij zijn immers de sponsors. Daarom hadden ze rondom de rode loper een heleboel Grolsch banners gehangen. Aan één ding hadden ze niet gedacht... Dat als je de bekende Nederlanders (Soap-sterretjes?) vanuit het Tushinski filmt je de overkant van de straat “mee-filmt” en wat hangt daar op het pand van Planet Hollywood? Juist! Een koeiegrote lichtbakreklame met het merk Heineken...! Bij het zien van de beelden heeft Grolsch besloten zich terug te trekken als hoofd sponsor van de Grolsch Master Première’s. Volgend jaar de Heineken Master Première...?

Of moet ik schrijven... De Smirnoff/Lucky Strike-Master- Première?

Undercover

(toegevoegd:05-06-2002/13:26)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws