Het Grote DJ Fanclub Cocktail Mix Wedstrijd Verslag

Partyscene Redactie | 22 mei 2002
headlines




Ik ga nu van mijn recht als vrije journalist gebruik maken door dat drankje te gaan demoniseren. Smirnoff moet uit de handel genomen worden.

“Smirnoff kan de gezondheid ernstig schaden” zou eigenlijk op het etiket moeten staan! Weten de fabrikanten en gebruikers wel, welke gevaren schuilen achter het gebruik van Smirnoff? Dat het spul nergens naar smaakt, tot daar aan toe, maar het resultaat na het leegdrinken van 2 flessen Smirnoff is minstens zorgwekkend te noemen. Geheugenverlies is in dit geval nog het minst erg.

Wat hebben die partymaffiosi nu bedacht? Een heuse cocktail-mix-wedstrijd.
Er werden kandidaten gezocht (En gevonden!) om deel te nemen aan een “mixen met Smirnoff” competitie. Een soort LSDA (Lucky Strike (Brengt de gezondheid ook ernstige schade toe. Onder andere longkanker) Dance (MIX) Awards), maar dan met Smirnoff. Afgelopen donderdag was dan die Smirnoff-mix-wedstrijd. Dat er alleen gemixt mocht worden met Smirnoff mogen duidelijk zijn. Wat je er verder bij flikkerde maakte weinig uit. Alles meer dan het vieze hoofdbestanddeel zou de mix ten goede komen.

Het team van deze site deed ook mee aan de mixverkiezingen. Niet vreemd als je bedenkt dat PartyScene.nl zwaar gesponsord wordt door dat wodka-merk. (Ze moesten wel meedoen...!) Dat ik mee deed was eigenlijk alleen voor de gratis drank. Tja, je moet wat op de donderdagavond. (De More is ook al dicht op donderdag en de Mazzo half leeg, dus... Zuipen dan maar...)

PartyScene.nl-team? Niet helemaal waar. Het was meer een combinatie team. Zeg maar het beste van 2 gecombineerd. Matthijs de fijnproever van PartyScene.nl en Liesbeth het lekkere ding van Basic Groove. Hoe die 2 tot een samenwerking zijn gekomen blijft een raadsel, aangezien Basic Groove en PartyScene.nl geen ene reet met elkaar te maken hebben. Zou het iets seksueels zijn? Op smaak gebied bedoel ik dan. Afijn. Een borrel van Florijn!

Toen laat in de avond na 13 cocktail geproefd te hebben de zeer vakkundige jury onder leiding van Eric de Man tot het bekendmaken van de winnaar over ging rolden alle aanwezigen van verbazing van hun barkruk: Jawel hoor! “En de winnaar is... Jack Undercover!”
Als dit verhaal niet geheel op waarheid berust geef ik nu al en bij deze volledig de schuld aan Smirnoff!
Van dat spul krijg je rare gedachten!

Underdetafel

(toegevoegd:22-05-2002/10:09)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws