Supreme bijna uitverkocht

Partyscene Redactie | 3 augustus 2002
headlines


Er zijn nog slechts enkele honderden kaartjes verkrijgbaar voor deze exclusieve party, met internationale top-dj's als Jack de Marseille (Fr) en Josh Wink (USA), en een live-optreden van de Engelse Chemical Brothers, die de komende maanden een uitgebreide Europese tournee zullen maken.

De Heineken Music Hall wordt voor deze eerste Supreme aangekleed met een extra grote installatie: geluidsboxen in zes hoeken en twee immense videoschermen, waarvan de grootste 11 bij 8 meter telt.

, het enkele weken geleden verschenen vierde Chemical Brothers-album, is in Engeland inmiddels goud, terwijl de plaat op dit moment ook de -chart van het Amerikaanse Billboard aanvoert.

Supreme is het eerste samenwerkingsverband tussen concert en party-organisator MOJO Concerts - verantwoordelijk voor de meeste grote concerten in Nederland plus evenementen als DUTCH DIMENSION, 5 DAYS OFF, D.NITE, NEW FRONTIER EN LOWLANDS - en partyorganisator Club RISK - bekend van de wekelijkse zaterdag in club MORE (Amsterdam) en de Winkel van Sinkel (Utrecht) en one-off events zoals de afgelopen zomer gehouden ISLANDER (forteiland IJmuiden), WELCOME TO THE FUTURE (Paradiso, Amsterdam), STUDIO 54 en CLUBBERS REPUBLIC (Amsterdam Studios).

Kaartverkoop o.a. bij de bekende voorverkoopadressen, en verder de 150 grotere postkantoren, VVV’s en GWK’s door Ticket Service. 0900-3001250 (€ 0.45 p.m). www.ticketservice.nl. Prijs: € 35 (excl. servicekosten).
Meer info op www.supremeonline.nl en www.mojo.nl.

(toegevoegd:08-03-2002/10:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws