MOJO concerts uit kritiek op Dance Valley

Partyscene Redactie | 8 augustus 2001
headlines



Harde kritiek van evenementen organisator MOJO in de Telegraaf. Inmiddels heeft Dance Valley hierop gereageerd:

Directeur Jan Mulder van Mojo: "Ik vind het onbegrijpelijk dat zo'n onervaren organisator zo'n enorm spectakel heeft mogen afwikkelen".

Dance Valley reageert: Al jaren probeert Mojo voet aan de grond te krijgen in de danswereld, geheel zonder succes (heineken horizons, new frontier). Enkele malen is geprobeerd Dance Valley over te nemen, jammer. Dit is wederom een poging om via een achterdeur grip te krijgen op het festival en de achterban van Dance Valley. Zou Mulder zijn gebied kennen dan weet hij evengoed dat Dance Valley achter tal van andere producties zit: Impulz (3 x per jaar, Brabant Hallen uitverkocht), HQ (12x per jaar, Melkweg al zes jaar uitverkocht), 4-Elements (1 x per jaar, Ahoy uitverkocht), Concept (6x per jaar, Statenhallen uitverkocht), Apresski (1 x per jaar, Brabanthallen uitverkocht) Ibiza (Amnesia, Eden 4 maanden per jaar). En wie had er opeens 500 extra kaarten voor U2?

"Ik vroeg me af waarom er met een kaartopbrengst van ruim acht miljoen gulden niet vijf ton is uitgetrokken voor vervoer?"

Dance Valley reageert: Als de heer Mulder zo ervaren is in het organiseren van evenementen, zou hij moeten weten wat er in een begroting gebeurt. Een busterminal bouw je niet zomaar. Er komt een officieel onderzoek en zolang dat er niet is, lijkt het ons een beetje voorbarig om de conclusies te trekken die de heer Mulder trekt.

(toegevoegd:08-08-2001/10:36)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws