Gatecrasher biedt Snoop Dogg absurd hoog bedrag

Partyscene Redactie | 6 augustus 2001
headlines


Gatecrasher heeft bevestigd dat het hiphop guru Snoop Dogg anderhalf miljoen heeft geboden om te verschijnen op het festival in Turweston Park in Northants op 16 juni. Daarnaast krijgt D-O-Double G een prive-jet en uiteraard een luxe suite.
Gatecrasher laat weten er alles aan te zullen doen om Snoop naar het festival te halen. Gatecrasher verklaart dat het helemaal niet erg is als Snoop een vijftien minuten durende set wil doen. Prijzig kwartiertje wel, maar dat maakt Gatecrasher niks uit. De naam op de poster van het festival is blijkbaar genoeg voor de populaire feestorganisatie om de portomonnee eens flink open te trekken.

Onderhandelingen met Snoop Dogg lopen al maanden en een akkoord lijkt dus steeds dichterbij te komen. Overigens meldt de overigens niet al te betrouwbare Daily Star dat niemand minder dan 2-step R&B held Craig David achter de deal zit. Craig David zou pas op het festival verschijnen wanneer Gatecrasher zou zorgen voor een goede hiphop line-up. Inmiddels is Mos Def al geboekt, en het optreden van de enige artiest die de ghetto heeft nagebouwd in zijn achtertuin (inclusief basketbalveld) lijkt steeds dichterbij te komen. The Doggfather is coming...

(toegevoegd:08-06-2001/11:26)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws