De stelling op woensdag

Partyscene Redactie | 27 juni 2001
headlines


Leuk hoor, dat er zoveel websites te vinden zijn die van alles berichten over het Nederlandse nachtleven. Slam, start2dance, love2party, partypeople, Partyscene en nog vele andere sites die zich buigen over het Nederlandse nachtleven. Elke dag nieuwe discussies op talrijke forums en op veel sites gevarieerde partyrecensies. Mensen komen tot elkaar en vormen een hechte, met elkaar communicerende gemeenschap.

Maar is dit eigenlijk wel een verbetering voor de Nederlandse dance scene? Heeft een dergelijke scene eigenlijk wel voldoende affiniteit met een medium zoals internet? Heeft de dansscene enorm geprofiteerd van de internet revolutie en dus een enorme impuls gekregen of heeft het enorme kansen laten liggen? Impuls, ja of nee?

Deze overdenkingen bracht ons tot de volgende stelling:

"DE NEDERLANSE DANCESCENE HEEFT DE AFGELOPEN JAREN EEN ENORME IMPULS GEKREGEN, DIT IS MEDE TE DANKEN AAN DE VELE DANCE WEBSITES"

VOOR REACTIES KAN JE NAAR HET PARTYSCENE FORUM.

Geef ons jouw overdenkingen! Vindt je dat de dancescene goed gebruik gemaakt heeft van de mogelijkheden en dus een enorme impuls heeft gekregen of juist helemaal niet? Schroom je kritiek op de websites (inclusief Partyscene) en de scene in het algemeen niet.

(toegevoegd:27-06-2001/12:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws