Verslag: prijswinnaars etentje Stereo Sushi

Partyscene Redactie | 26 juni 2001
headlines


Winnares Amanda Hullemal won door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag, zij wist waar deze hippe toko gevestigd was. Bij het winnen van het diner voor 2 hoort een verslag. Amanda vertelt ons over haar avond:

"Hier dan eindelijk mijn verhaal over het etentje bij Stereo Sushi. Sorry voor het lange wachten, maar je kent het vast wel, druk, druk en nog eens druk. Samen met mijn vriend ben ik gaan eten bij Stereo Sushi. Je had geen betere winnaar als ons kunnen uitkiezen aangezien wij nog nooit eerder sushi hadden gegeten. Met grote nieuwsgierigheid zijn wij erheen gegaan. Wat zouden wij te eten krijgen en was het wel lekker? Eenmaal aangekomen kregen wij een heerlijke shake. Het zag er erg gezellig en mooi uit, een echte aanrader dus! Daarna volgde ons menu. We begonnen met een heerlijk soepje, vraag me de naam niet, maar hij was heerlijk. Na ons soepje kregen we een schaal met daarop onze sushi's...mmmmmmmm dat zag er heerlijk uit. Na veel geklungel met de Japanse stokjes konden wij dan eindelijk onze eerste sushi proeven.

En ik moet eerlijk zeggen dat viel niet tegen, het was zelfs heerlijk! Met nog een aantal drankjes hebben wij volop genoten van de muziek en van het eten. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Het etentje werd afgesloten met een heerlijk toetje, verse vruchten met slagroom.
Ik wil jullie bedanken voor het etentje, het was (zoals al eerder gezegd)heerlijk. En julie zullen ons vast en zeker vaker zien bij Stereo Sushi!"

Aldus Amanda die een leuke avond heeft gehad, houdt Partyscene in de gaten voor meer prijsvragen!

(toegevoegd:25-06-2001/09.30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws