Endymion dropt videoclip van 'Martians'

Thomas Keulemans | 1 september 2016
music

De Raw Hardstylers van Endymion hebben een drukke zomer achter de rug. Onlangs stonden ze nog op Ground Zero, Dance Valley, CRAFT, Defqon.1 en Qapital, om er maar eens ene paar te noemen. Alle festivals waar de hardere stijlen vertegenwoordigd waren dus! Hun nieuwe track 'Martians' heb je daar vast en zeker wel voorbij horen komen en er zelfs op mee staan stampen.

Videoclip van Endymion's 'Martians'

Sinds 2015 heeft Endymion een eigen label, Nightbreed Records, opgericht. Door middel van dit label steunen ze jonge, up en coming dj-talenten in de hardcore en raw hardstyle genres. Daarnaast hosten ze ook nog eens per maand de radioshow We Are Nightbreed op Q-dance radio. Gelukkig brengen de mannen zelf ook nog altijd muziek uit, iets wat ze sinds 1997 al samen doen. Destijds was hun stijl meer hardcore, of zelfs darkcore; vandaag de dag raw hardstyle. Nu is er de videoclip van de track 'Martians''.  Via alle social media kanalen kondigde Endymion al aan dat de clip er aan zat te komen.

Collab Endymion, Phuture Noize en MC Jeff

De track 'Martians' is een samenwerking geworden met mede hardstyle-held Phuture Noize en MC Jeff. Phuture Noize, oftewel Marco Spronk zal 10 september ook op Q-Base te bewonderen zijn op Airport Weeze in Duitsland. MC Jeff nam de vocals van 'Martians' voor zijn rekening. Dat was bepaald niet voor het eerst, want MC Jeff werkte al met zo'n beetje alle hardstyle dj's samen, zoals Tha Playah, Bodyshock, Digital Punk en Angerfist.

Bekijk de officiële videoclip van 'Martians' hieronder. 

Beeld via Gerard Henninger, Facebook Endymion

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws