Rawtek komt met debuut EP via Barong Family

Ivo Mollemans | 21 augustus 2017
music

Het uit Los Angeles afkomstige duo Rawtek is niet vies van harde drops en creatieve platen. Met meerdere singles lieten zij duidelijk horen dat ze een goede ambassadeur zijn van het jungle terror genre en met hun nieuwe EP breiden ze hun discografie nog verder uit.

Rawtek brengt keiharde jungle terror

De EP heeft de naam ‘Tropic Graffiti’ gekregen en is getekend bij Barong Family, het label van Yellow Claw waar ook de grondlegger van de jungle terror, Wiwek, veel van zijn platen heeft uitgebracht. De EP bestaat uit vier unieke tracks en alle vier de nummers zijn samenwerkingen met andere producers. Juyen Sebulba, Keno, Muzzle, Stoltenhoff en Herve Pagez hebben allen meegeholpen aan de EP van Rawtek voor het optimale resultaat.

LEES OOK: Dit zijn de 7 slechtste genre-namen in de elektronische muziek

Vanaf het begin van de eerste track tot aan de outro van de laatste blijft de EP verassend creatief. Drops met rare geluiden worden snel met elkaar afgewisseld en tussendoor vormen build-ups en breaks ervoor dat het de hele tijd interessant blijft. De hele EP is gratis te downloaden via de SoundCloud van Barong Family.

Check de EP hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws