Stromae komt vrijdag met nieuw project: Défiler

Bart Remmers | 24 april 2018
music

De originele soundtrack van Mosaerts eerste catwalkshow, Capsule n°5

Stromae lanceert vrijdag zijn nieuwe project: Défiler. Het is de originele soundtrack van de eerste catwalkshow van het collectief Mosaert, Capsule n°5.  

Een eigentijdse modecollectie

Samen met styliste van het collectief, Coralie Barbier, lanceerde Stromae, drie weken geleden, een eigentijdse modecollectie en verraste een select gezelschap met een artistieke modeshow met een mix van defilé, dans en - speciaal door Stromae - gecomponeerde muziek. 

De catwalkshow is op film vastgelegd, onder regie van Sacha Wiernik en Luc Junior Tam. Deze beelden worden in combinatie met het 9 minuten durende nummer vrijdag uitgebracht. Défiler’ is vanaf dan beschikbaar op alle streamingplatforms zoals Spotify, Apple Music en Deezer.

Moseart 

Het label Mosaert – anagram van Stromae –pakte op 6 april uit met zijn allereerste catwalkshow in het Parijse warenhuis Le Bon Marché Rive Gauche ter gelegenheid van de lancering van de vijfde capsulecollectie, 'Capsule n°5'. Het creatieve Belgische label, geleid door Stromae – Paul Van Haver -, Coralie Barbier en Luc Junior Tam trakteerde zo’n 2000 toeschouwers op een vernieuwende modeshow. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws