Little Louie Vega @ Panama - Amsterdam, 17 okt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Club Risk proudly present Louie Vega's solo tour


The Elements of Life


Na 'Our time is coming' was het tijd om een nieuwe solo tour te starten. Een tour met een live vocaliste 'Anane' en een live gitarist 'Raul Midon'. Het is een spirituele housetour geworden met jazz & latin elementen. Hoe kon het Amsterdam Dance event beter beginnen dan met niemand minder dan Little Louie Vega?



Tekst::Barend
Foto's::Jos Kottmann



Cassie 6 (Luvdancin) mocht de avond openen net zoals in Clubmore en dat was een groot succes. Cassie 6 draaide lekkere US-garage en zorgde voor een opwekkende opening van het feest. Maar uiteindelijk was iedereen kwam iedereen maar voor 1 man, de enige echte Louie Vega. Dat duurde nog even, want eerst moest de zaal goed vol zijn. Rond 01:30 uur was iedereen binnen en was het aan Louie Vega. De zaal was stampvol en er heerste een enorm lekker sfeertje in Panama. Dit kwam mede door het warme interieur, de lichteffecten en ook door de vele muziekliefhebbers. Ook vele Nederlandse dj's waren gekomen om deze happening mee te maken.



Louie Vega begon de set met een heftige downtempo bass waarmee hij zijn inleiding maakte naar de vele diepe latin nummers. Na een half uur kwam het veel belovende nummer de 'Elements of life'. Na dit nummer kwam de gitarist en vocaliste op en begon Louie met nummers van zijn nieuwe cd. De blinde gitarist kon onwaarschijnlijk goed gitaar spelen in een jazzy & Latin/Salsa stijl.



Tijdens het spelen improviseerde de gitarist met zijn stem en gitaar de zaal naar menig hoogtepunt. De vocaliste viel wat tegen tegen wat waarschijnlijk aan de afstelling van het geluid lag want ze was slecht te horen. Het leek of er een filter over haar stem heen stond. Na een aantal superlekkere gevoelige nummers ging Louie verder door met draaien. Het was tijd voor een versnelling om de mensen een beetje op te zwepen. Een diepe house-sound knalde uit de boxen, waardoor de zaal direct op zijn kop stond!! Vooral het laatste uur werd de set steeds dieper en dieper...house...house! In the beat, in the beat... come on-up, come on-up...Little Louie Vegaaaaaa



Masters At Work
Panama
Club Risk
Little Louie Vega @ Club More 29 april

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws