Welke Hollywoodster is te zien in James Blake-video?

Ivo Mollemans | 21 maart 2017
video

De uit de UK afkomstige James Blake heeft al heel wat plaatjes gemaakt in zijn carrière. Hij heeft op verschillende labels muziek uitgebracht en de stijl waarin hij die muziek maakt verschilt keer op keer. Een van zijn nieuwste creaties heet ‘My Willing Heart’ en is afkomstig van zijn album ‘The Colour In Anything’. Daarvan is nu ook de officiële videoclip online gezet.

Kunstzinnige video

De videoclip voor de single is geheel in het zwart wit gemaakt en staat in het teken van moederschap. Het rustige nummer in combinatie met de beelden zijn perfect op elkaar ingespeeld en met deze video zet James Blake samen met het productieteam achter de schermen een grandioos product neer.

LEES OOK: Dj Snake Radio lanceert vier toffe remixes op Spotify

In de video is een zwangere Natalie Portman te zien. Deze actrice heeft in haar carrière al een hoop prijzen gewonnen waaronder de een felbegeerde Oscar. Tijdens het opnemen van de video was ze zwanger van haar tweede kind genaamd ‘Amalia’. Zij is in februari geboren.

James Blake

James Blake is de afgelopen tijd niet alleen voor zijn eigen carrière bezig geweest. Hij heeft ook aan twee van de grootste albums uit 2016 meegewerkt en dat waren ‘Lemonade’ van Beyoncé en ‘Endless’ van Frank Ocean. Het waren zeker niet de eerste keren dat James met andere mega-artiesten heeft samengewerkt en Frank Ocean heeft zijn nummer ‘I Never Learnt To Share’ dan ook niet voor niets toegevoegd aan zijn lijst van favoriete nummers allertijden.

Bekijk de video van ‘My Willing Heart’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws