Source Festival Addition: alternatief voor gedupeerden

Partyscene Redactie | 30 juli 2010
headlines

Source komt gedupeerden tegemoet

Nadat het Source Festivalterrein een paar weken geleden zwaar getroffen werd door noodweer dat over het midden van Nederland trok, restte de organisatie niets anders dan de tweede dag te cancellen. Om alle mensen met kaartjes en overgebleven muntjes tegemoet te komen, organiseren ze nu een alternatieve avond.

Het Source-weekend viel in juli letterlijk in het water.Ondanks de aanzienlijke schade die de organisatie heeft geleden door het bizarre weer op de zaterdag van Source Festival 2010, wordt er hard gewerkt om toch een vervangend evenement op poten te zetten.

Van de Source-website:

“Zondag ging niet door en op zaterdag zijn er veel bezoekers geweest met overgebleven munten. Speciaal voor hen organiseert Source een alternatief evenement: Source Festival Addition. Een avond die met een verbazingwekkend aantal artiesten en acts alle bezoekers een passend en feestelijk alternatief wil bieden. Want als één ding duidelijk is, is het wel dat ons publiek Source maakt tot wat het is, een festival om met z´n allen te koesteren. En dat gaan we dus passend vieren.

Voor ieder met een passe partout of zondagkaartje en voor ieder met 8 munten wordt het feest georganiseerd. Heb je meer dan 8 munten, of een passe partout en munten, dan kan je dus iemand meenemen. De munten kunnen worden ingeleverd voor entree. We zijn bezig met een vette locatie en line-up. Deze worden binnen twee weken bekend gemaakt via de mail, facebook en onze websites.

We willen op deze manier iedereen tegemoet komen die de zondag heeft moeten missen. We gaan wederom voor een onvergetelijke avond met het beste publiek van Nederland.”

Website Source

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws