Outside in Winter Spelen

Partyscene Redactie | 22 januari 2010
headlines

In het weekend van 29 en 30 januari zal er in Haarlem gedurende twee nachten wederom een bijzonder spektakel plaats vinden. Waar Stalker in november nog toneel stond voor een compleet Indoor Festival, staan nu de winterspelen voor de deur.
outside in
Outside In is een concept waar je gewoonweg niet omheen kan. De winterspelen zal het vervolg zijn van het Indoor Festival, wat is uitgelopen op een waar dance orgasme. Dj’s als Isis, Minoz, Applescal, Olivier Weiter, Mike Ravelli en vele andere artiesten lieten een bomvolle stomende Stalker aan alle kanten ontploffen. Midden in de winter stond Stalker toneel voor een klasse festival, inclusief een complete natuurlijke grasmat. Outside In winter spelen 2010 belooft weer minstens net zo’n spektakel te worden met een spetterend decor en bijzondere nationale en internationale artiesten. Een heel weekend genieten van alles wat de winterspelen bieden. De strijd om de plakken is begonnen!

Stalker zal vrijdag met de nodige allure de winterspelen van 2010 openen vanaf 00:00 uur in de Kromme Elleboogsteeg te Haarlem. Slalom skiërs, snowboard bluffers, langlaufende natuurliefhebbers, mooie schaatssters in strakke pakjes, pijlsnelle bobslee boeven, ijszeilers en vele andere winter liefhebbers zullen met elkaar strijden om een gouden, zilveren of bronzen plak. Wie is er het snelst, hardst of meest volhoudend? Wie weet de energie van de dwingende techno / house om te zetten in sportieve prestaties. Het zal allemaal duidelijk worden in de oudste club van ons land. De Olympische medailles kunnen worden gewonnen door degene die de beste prestaties leveren, vooraan bij de dj booth! De medailles kunnen bij de bar worden omgezet in alcoholische doping, waardoor je wellicht nog beter gaat presteren. Rave en wordt beloond!

Om deze prestatie te kunnen leveren moeten de atleten natuurlijk optimaal worden opgezweept. Voor dit bijzondere concept laten we dan ook een bijzondere artiest uit Engeland over komen. Dames en heren met gepaste trots kondigen wij aan dat techno held Billy Nasty weer bij ons te gast is. Deze man heeft al menige Awakenings editie’s op zijn kop gezet en ook in 2009 moest Nederland er weer aan geloven. Pittige techno / house met dikke electro invloeden, is wat Billy je naar je hoofd slingert. Als producer staat Billy Nasty ook niet stil. Naast dat hij zelf de meest dikke platen uitbrengt, vormt hij ook samen met Gregor Tresher een gouden duo. Geen moment tijd om bij te komen op de winterspelen in Stalker, dus zorg dat je goed getraind aan dit festijn begint.

Deze editie zijn natuurlijk ook de residents van Outside In weer aanwezig. Iso D’Or en Mark Boon weten iedere keer weer hun vrienden en bekenden op Outside In een onvergetelijke avond te bezorgen. Diepe techno met elektronische invloeden en her en der een heerlijke melodie, is wat deze mannen kenmerkt. Anders dan anders en op hun eigen manier gaan deze twee liefhebbers het gewoon weer flikken.

Last but not least staat ook Mike Ravelli deze editie op Outside In. Deze trouwe Vinyl aanhanger heeft inmiddels een staat van dienst waar je u tegen zegt. Resident van GZG en trekker van zijn eigen feest DeHeleNachtDoor zijn we blij Ravelli op Outside In te mogen aanschouwen.

Kom allen in goede conditie naar Outside In en maak kans op één van de te winnen medailles. Zorg dat je je skies en snowboard slijpt en waxt. Vergeet je muts niet en trek je dikste handschoenen aan vrijdag 29 januari en zaterdag in club Stalker. Want de dag erop wordt er weer gesport, met dj’s Mattijs Bliek, Dirtcaps, Jaimie Fanatic en Caz.

www.clubstalker.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws