Klassieke extase, vermengd met digitale ritmes in Now & Wow

Partyscene Redactie | 16 september 2002
headlines




Het Gergiev festival zal dit jaar in Nederlands meest spraakmakende club, Now & Wow, plaatsvinden. Deze unieke creatieve samenwerking is tot stand gekomen doordat de twee bovengenoemde klassieke stukken van Skrjabin ultiem passen in de ambiance van een danceclub.
De componist Skrjabin heeft zich in zijn hele actieve muziekleven aangetrokken gevoed tot het mythische, het magische en het visioen. Vertaald naar de beleving anno 2002 is deze prikkeling in vele opzichten gedigitaliseerd en zal de werking van de zintuigen van de geest nog immer hetzelfde zijn.

Het werk vroeg toen al speciale mensen, speciale artiesten en een compleet nieuwe cultuur. NOW&WOW zal een club in een concertzaal zijn of misschien wel andersom.
Voorafgaand zal er een inloop diner zijn van ongekende exquise. Side acts, geuren en decor zullen garant staan voor een toepasselijke vorming naar de twee klassieke stukken die, gedirigeerd door Gergiev, gevisualiseerd door de bekende kunstenaar 00-Kaap. De hele avond en nacht zullen DJ’s, dansers en acteurs zorgen voor de juiste dressing om de fantasie en extase van Skrjabin naar buiten te brengen.

Een spannende avond dus, waar ook nog eens een verschrikkelijk mooie line-up aan toegevoegd is. De franse deep house guru D’Julz (ondermeer Rex, parijs) zal naast binnenlandse helden zoals Roog, Benny Rodriques en Hitmeister D. zijn opwachting maken.
Er kunnen al kaarten gekocht worden voor dit event. Van de volgende opties kan je gebruik maken:

19.00 Orchestra, dj’s & xtc dinner ticket: € 47,- 20.30 Orchestra & dj’s ticket: €25,- 23.00 dj only ticket: €20,-

Kaarten kun je bij de volgende pre-sale adressen kopen:

BIJENKORF (CHILL OUT), COOLSINGEL 105, ROTTERDAM
VELVET, OUDE BINNENWEG 121, ROTTERDAM
OUTLAND RECORDS, ZEEDIJK 22, AMSTERDAM
LADY DAY, HARTENSTRAAT 9, AMSTERDAM
CONCRETE, SCHOOLSTRAAT 26, DEN HAAG
JASON KING, OUDE GRACHT 201, UTRECHT

(toegevoegd:16-09-2002/10:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws