Deadmau5 komt in februari met nieuw album

Ivo Mollemans | 15 januari 2017
music

Een van onze favoriete Canadezen is weer bezig met een nieuw project! Niet lang geleden bracht deadmau5 nog een geheel nieuw album uit met daarop een hoop geweldige tracks, maar hij is nog meer van plan. Hij heeft al eerder aangegeven dat hij bezig is met een compilatie waarop hij oude tracks wil zetten, maar dan in een nieuw jasje. Gelukkig laat hij het niet bij een belofte, want hij heeft zelfs al een maand aangegeven waarin de compilatie uit gaat komen.

deadmau5 komt met compilatie

En die maand is dichterbij dan je misschien zou denken. Volgens de planning zal de compilatie in februari uit gaan komen via iTunes. deadmau5 heeft gezegd dat het album 20 tracks zal bevatten en dat het allemaal oudere tracks van hem zullen zijn die met de tijd vergeten zijn door fans en door hemzelf. De tracks zijn afkomstig uit de periode vanaf 1998 tot 2007, dus verwacht een erg klassieke deadmau5-sound. De compilatie krijgt de naam ‘Stuff I Used To Do’.

LEES OOK: Hoe 'S&M' Skrillex en Metallica samenbracht

deadmau5 bracht het nieuws overigens zelf via Twitter. Niet alleen gaf hij de titel en een verwachte datum, maar ook liet hij de cover al zien.

Het lijkt erop dat deadmau5 zich de laatste tijd steeds vaker van zijn goede kant laat zien. Eerder bood hij ook al iemand de kans aan om samen met hem een album te produceren als het de desbetreffende persoon zou lukken om in totaal minimaal 1 miljoen plays te krijgen op SoundCloud.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws