Adverteren

Bereik 286.850 partygangers
De dance-scene in de Benelux is nog altijd booming en trendsettend. Wat hier gebeurt, zie je straks terug van Ibiza tot Brussel en van Noordwijk tot New York. Partyscene Magazine en Partyscene.nl bieden voor deze scene een  platform in de vorm van een exclusief magazine en 24/7 actieve digitale media. Wilt u het als adverteerder maken in de club- en dancescene? Wij bieden u een uniek podium, met 286.850 partygangers, DJ’s en labelmanagers als publiek.

Online
Partyscene.nl: 100.000 bezoekers per maand Social: 65.000 totaal bereik (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Snapchat en Google+) Bericht bereik Facebook: 875.000 Nieuwsbrief: 16.000 ontvangers

Mediakit
In de club- en dancescene draait het om trends in muziek, technologie en fashion die voortdurend in beweging zijn. Het is een wereld waarin trendvolgers de trendsetters op de voet volgen, en beide groepen zijn lezers en volgers van Partyscene. Het magazine, website en social media zijn nieuwe trends zo vroeg mogelijk op het spoor en vormen onmisbare bronnen om te weten wat er gebeurt en waar dat gebeurt. De leden van de scene vertrouwen op de inside kennis die Partyscene te bieden heeft. 

Mix van technologie, muziek en lifestyle
De lezers en volgers vinden bij Partyscene een mix van partyreports, productinformatie, interviews, agenda’s en rubrieken over o.a. games, gadgets, films en fashion. Reviews van bijvoorbeeld de nieuwste hoofdtelefoons en DJapparatuur zijn te vinden naast lifestylereportages met schitterende fotografie. Via de digitale media is Partyscene elke dag actueel met een goed bezochte website, nieuwsbrief en interactie via Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Snapchat en Google+. De lezers en volgers hoeven niets te missen.

De doelgroep
iet alleen voor partygangers, maar ook voor de mensen achter de draaitafels en achter de labels is Partyscene het lijfblad. Van (home-) DJ’s tot toonaangevende producers. Ook zij moeten immers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Het platform bedient dus alle gelederen in de scene.

Samenwerken?
samenwerken [@] eenmedia.nl

Social Media
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
Google+

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws