Reporter of Fotograaf worden bij Partyscene?

Gezocht: Party-reporters

Ben je geïnteresseerd in dance, party's, uitgaan en ben je ook nog geïnteresseerd in fotografie? Dan zijn wij het platform voor jou!

Partyscene Magazine is het enige onafhankelijke en volledig Nederlandse magazine dat zich richt op Dance, parties, lifestyle en de publieken die zij trekken. Samenwerken met ons betekent een groot bereik voor jouw harde werken.

Wij regelen voor jou een leuk evenement en jij verzorgt voor ons, op vrijwillige basis, goede foto's. Je hebt alle vrijheid en wij geloven meer in kwaliteit dan kwantiteit; liever 70 foto's van de goede sfeer dan 200 foto's van vervelende mensen. De hele foto-serie voorzien we uiteraard van jouw naam als we die publiceren op onze website of op onze social media kanalen. Mochten we knallers van foto's tegenkomen dan plaatsen we die misschien ook in het magazine, uiteraard in overleg met jou.

Het kan ook zijn dat we je vragen of je het team van Gerard Henninger wilt versterken als hij voor ons op pad gaat voor de nieuwe coverfoto, Clublife EDM TV of partyshoot.

In dat geval doe je heel veel ervaring op bij een grote productie, iets wat misschien van pas komt in je carriére als fotograaf.

Ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op (info@partyscene.nl)!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws