Livestream laatste show Hardwell + win Golden Ticket ADE

Partyscene Redactie | 9 oktober 2018
ADE

Kans op golden ticket via TicketSwap

De all ages ADE-show van Hardwell en het Metropole Orkest op 18 oktober in de Amsterdamse Ziggo Dome is uitverkocht.

Golden ticket inclusief meet & greet

Hardwell verwijst op zijn website door naar TicketSwap als kanaal waar je veilig aan officiële kaarten kan komen. Bovendien zal de dj op woensdag 10 oktober via een speciale actie op TicketSwap onder zijn eigen naam, Robbert van de Corput, een golden ticket inclusief meet & greet aanbieden.

Livestream Hardwell op Facebook en YouTube

Fans die geen kaarten hebben bemachtigd en die Hardwell toch graag willen zien optreden, kunnen het unieke concert live volgen via een livestream op de verschillende kanalen van de dj waaronder Facebook en YouTube. Op Live.djhardwell.com wordt in samenwerking met Leaseweb een speciale versie, inclusief exclusieve content, gestreamed.

Voorlopig laatste optreden Hardwell

‘Symphony: The Global Revolution of Dance’ is voorlopig het laatste optreden van Hardwell, die onlangs bekendmaakte voor onbepaalde tijd te stoppen met draaien.

Tijdens dit unieke concert neemt de wereldberoemde dj, samen met 's werelds leidende pop- en jazzorkest, het publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek.

De spectaculaire all ages show van de legendarische dj en het Metropole Orkest kenmerkt zich door de samenstelling van verschillende muziekperiodes, van de jaren ’80 tot de megahits van nu. Hits van diverse wereldsterren passeren de revue, van Donna Summer tot Tiësto, van Carl Cox tot Daft Punk.

HARDWELL & METROPOLE ORKEST – Symphony: The Global Revolution of Dance
Donderdag 18 oktober - deuren open om 18.30 uur – Ziggo Dome Amsterdam – all ages

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws