Hardwell geeft ruim duizend kinderen de dag van hun leven

Jonas | 17 december 2015
algemeen

Hij is nog maar net verstoten als beste dj van de wereld, maar Hardwell bezorgde afgelopen week ruim duizend arme kinderen de dag van hun leven. In het kader van zijn nieuw project ‘The Biggest Guestlist’ gaf de 27-jarige Brabander een optreden voor de kinderen in Mumbai. Naast zijn optreden bezocht Hardwell de wijken, aldaar praatte hij met de mensen en speelde hij spelletjes met de kids.

Shailendra Singh, een van de organisatoren, was erg gelukkig met de komst van Hardwell. 'Dance heeft de kracht om mensen samen te brengen, de tijd om dat ook daadwerkelijk te gaan doen is nu', aldus Singh. Ook Revant Bhate van organisatiepartner Faasos sprak van een groot succes en komt namens Faasos met een ludieke actie. Per tweet waar de hashtag #magicbus wordt gebruikt doneert Faasos één roepie aan Magic Bus, omgerekend €0,01.

Het optreden kwam tot stand dankzij de samenwerking met Magic Bus, een organisatie die zich inzet voor arme kinderen. De foundation van Hardwell sloot dat partnerschap om The Biggest Guestlist tour een nog groter succes te laten worden. Het bezoek aan de grootste stad van India is dan ook slechts het begin als het aan Hardwell ligt.

Beluister hier de preview van Hardwell's nieuwste remix:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws