De Yearmixes van Hardwell

Mark Hofman | 29 december 2015
algemeen

We hebben ons buikje vol gegeten, de familie weer gezien en de cadeautjes uitgepakt, kortom: de kerst is voorbij en oud en nieuw staat voor de deur. We zijn al even bezig met eindejaarslijstjes van onder andere Quintino en Joe Stone, maar de eindejaarsmixen mogen ook zeker niet ontbreken. Hardwell heeft op dat gebied flink uitgepakt met maar liefst twee mixes en ze zijn nu allebei te checken.

Hardwell's Yearmix

Dj's en producers gooien aan het einde van het jaar meestal hun favoriete tracks achter elkaar in een jaarmix, in de meeste gevallen gaat het dan om eigen tracks en remixes. Eén van de artiesten die dit doet is Hardwell die met zijn 'Hardwell On Air 2015 Yearmix part 1' en 'Hardwell On Air 2015 Yearmix part 2' de juiste balans weet te vinden tussen eigen producties en die van andere dj's.

Part 1

In het eerste deel zijn artiesten als Major Lazer, W&W en MOTi te horen, maar natuurlijk ook Hardwell zelf. Zo is de nog onbekende track van hem en Afrojack te horen, maar ook komt de samenwerking van Dannic en Kill The Buzz voorbij in het eerste deel van de mix. Je kan 'em hieronder checken.

Check de volledige tracklist van part 1 hier.

Part 2

In het tweede deel zijn vooral remixes en mashups van de dj te horen, denk hierbij aan zijn remix van 'The Legend of Zelda', 'Outside' en 'Are You With Me vs. Show Me'. Ook deze kan je hieronder checken.

Check de volledige tracklist van part 2 hier

Hardwell is niet de enige die met een Yearmix komt, check ook deze vette mix!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws