Haywyre verrast met nieuw album en tour recap

Senta Bemelman | 15 februari 2016
algemeen

De mix van hedendaagse Electronic klanken met klassieke pianostukken en jazzsamples is natuurlijk al een verrassing an sich.  Haywyre, het project van Martin Vogt,  is een opvallende verschijning in de dancescene.

Niet alleen door de muziek valt Haywyre op, ook met de presentatie online is het project een verfrissende verschijning. Je wordt regelrecht naar een ander universum gestuurd met zijn futuristische outer-space website, waar hij overzichtelijk al zijn albums in een tijdlijn presenteert. Zo ook zijn nieuwe album: Two Fold pt 2. In dit album brengt hij zijn diversiteit goed tot uiting in negen tracks, die allen een geheel eigen sound hebben.

Door de naam Two Fold pt1. verklapte Vogt in 2014 al dat er een vervolg aan zat te komen.  Maar door direct na dit album Everchaning in 2014 en Insight in 2015 uit te brengen, wist hij de spanning toch op te bouwen, waardoor hij weer zijn fans kon verassen. De albums zijn bovendien allemaal te beluisteren op de Haywyre website.

De onderstaande video is de tweede verrassing van Haywyre, namelijk een exclusieve tour recap van zijn tour door Japan .

Haywyre - Japan Tour Recap Part 2 | Ft. "I Am You"

Japan Recap Part 2 with Zedd, featuring “I Am You” from my new album Two Fold Pt: 2!! Excited to share the new tunes across North America 󾌰󾠗 Tour details: Haywy.re/events

Posted by Haywyre on Wednesday, February 10, 2016

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws