Beat Da Beat: dé game voor dance-liefhebbers

Mark Hofman | 21 februari 2016
algemeen

Ondanks dat we ontzettend veel van dance houden vinden we het ook zeker niet erg om zo af en toe een game te spelen, maar hoe tof zou het zijn als we deze twee dingen kunnen combineren. Avicii liet vorige jaar al weten bezig te zijn met zijn game Vector, maar er is op dit moment een andere speler op de markt: Beat Da Beat.

Beat Da Beat

Beat Da Beat is een op ritme-gebaseerde shoot-em-up waarin alles wat er gebeurt in de game gebaseerd is op de muziek die je hoort. Als speler ben je genoodzaakt te handelen naar de muziek terwijl je in je ruimteschip een weg baant door velen levels waar je kogels moet ontwijken, zien te ontsnappen aan hordes aliens en moet zorgen dat de atoombommen je niet raken. De game is voorzien van vier moeilijkheidslevels, heeft een grote catalogus aan muziek en is voorzien van keiharde eindbazen.

Nekki

De game is gemaakt door een indie-game studio met de naam Nekki, deze studio wist in 2014 en 2015 de DevGAMM Excellence & Comic-Con GamesJam awards voor Game Design in de wacht te slepen. De studio werd in 2002 opgezet en is gevestigd in Moskou. De studio staat bekend om hun game Shadow Fight 2 & Vector, die meer dan 180 miljoen keer zijn gedownload in de Google Play store, Apple store, op Amazon en in de store van Steam.

Voor meer info over de game, kun je de website van de developer bezoeken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws