Dj Howard Kaii dodelijk verongelukt

Peter Güldenpfennig | 19 maart 2016
algemeen

Foto: obangthai.tistory.com

De Nederlandse dj Howard Kaii (echte naam: Howard Van Der Sanden) is dodelijk verongelukt met een motor afgelopen donderdag in Phuket, Thailand. Kaii was op weg naar zijn woning in Rawai toen hij in botsing kwam met een andere motorrijder, waarna Kaii in het pad van een rijdende bus terecht kwam en ook daar een botsing mee maakte. Hij liep er zwaar hoofd- en nekletsel op wat uiteindelijk leidde tot zijn dood. 

Howard Kaii

Hoewel de naam waarschijnlijk niet bij iedereen een lichtje doet branden, liep Kaii toch al sinds de begindagen van de house mee. Eerst als dj in zijn voormalige woonplaats eindhoven waarna hij succesvol in de grootste clubs ter wereld draaide. Ook zette hij samen met zijn broer een agency, platenwinkel en label op. Daarnaast richtte hij Rare Records op, een zoeksysteem en mailorder voor muziek, waar in 2008 de stekker uit werd getrokken.

Hoewel hij in 1998 stopte met muziek draaien en maken, besloot hij in 2005 toch weer de draad op te pakken. Op het moment van het ongeluk stond Kaii op het punt om op tournee te gaan met enkele shows in Phuket, waarna hij ondermeer Nederland, België en Ibiza zou aandoen. Howard Kaii is 45 jaar oud geworden. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws