Mooi belichte selfies met de iblazr 2

Nadja | 7 juli 2016
algemeen

Mooi belichte selfies met de iblazr 2

Hoe vaak sta je wel niet op een donker feestje, waar het onmogelijk is om een goede selfie te maken. Tenzij je net het geluk hebt dat er een hoop lampen aan gaan. Maar met deze handige draadloze led-flitser kun je toch nog een mooie selfie maken met weinig licht!                                                                         

Mooie selfies

De iblazr 2 draadloze led-flitser en de bijbehorende app zorgen voor mooie foto’s bij weinig licht. Een heel handig klein apparaatje, die je met gemak op je smartphone zet. Behalve als je een dik hoesje om je telefoon hebt zitten, dan wordt het wat lastiger met bevestigen. De iblazr 2 draadloze led-flitser weegt erg weinig, maar er komt een enorme bak licht uit. Het beste kun je dus niet heel lang in de flitser blijven kijken.

iblazr 2

Mogelijkheden van de iblazr 2

Via de aanraaksensor aan de achterkant, kun je verschillende kleuren licht instellen. Wit, geel of een combinatie van beide. Zo kun je precies de juiste kleur licht voor jouw selfie instellen! Met de Shotlight-app kun je je smartphone camera en de flitser synchroniseren. Sterker nog je kunt zelfs 10 flitsers tegelijk synchroniseren en elke flitser afzonderlijk instellen.

Het kan heel handig werken om de iblazr 2 op je telefoon te bevestigen, maar het mooiste is het als het licht niet direct van voren komt. Gezien het een klein, draadloos en licht apparaatje is, werkt dat gelukkig ook erg makkelijk! Je kunt in elk geval vele kanten op met de iblazr 2. Laat die feestjes maar komen!

Mooi belichte selfies met de iblazr 2

1: Alleen geel licht 2: Alleen wit licht 3: Beide kleuren

Informatie

Compatibel met Bluetooth: Bluetooth 4.0
Voeding: Batterij
Voedingsbron: Batterijvoeding
Batterijen: Oplaadbare lithium-ion
Gebruiksduur batterijen: 500 cycli
Oplaadtijd: 2 uur
Gewicht: 20 g

Prijs: € 59,95
Bestel de iblazr 2 hier: pixigo.nl/nl/iblazr-iblazr2-led-flitser.html

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws