Hitsig! Muziek uit Star Wars het populairst om op te seksen!

Ivo Mollemans | 20 februari 2017
algemeen

Dat muziek van veel aspecten in het leven deel uitmaakt is onmiskenbaar. Muziek heeft de kracht om alle soorten emoties over te dragen of om je energie te geven. Het gevoel wat muziek kan brengen gaat zelfs tot in de slaapkamer van mensen door.

Star Wars domineert de slaapkamer

Uit een recent onderzoek in Australië bleek dat een wel heel merkwaardig nummer hét nummer voor in de slaapkamer bleek te zijn. Het is geen oude klassieker en ook geen recente hit, maar een iconische tune die in de film ‘Star Wars Episode IV: A New Hope’ voorkomt. Het nummer wordt gespeeld door een jazzbandje bestaande uit aliens en de melodie daarvan is gigantisch bekend. Verscheidene artiesten hebben er een remix van gemaakt, maar naast festivals schijnt het nummer het dus ook goed te doen tijdens de daad.

LEES OOK: Axwell /\ Ingrosso droppen collab met Kid Ink

De onderzoekers kwamen achter deze informatie door te zoeken op termen als ‘seks’ en ‘sexy time’ afspeellijsten in Spotify. Het nummer uit Star Wars, dat bekend staat als de ‘Mos Eisley Cantine Theme’, domineerde de poll overduidelijk.

Andere nummers die schijnbaar veel werden gekozen zijn ‘Birthday Sex’, ‘Pony’ en ‘Sex On Fire’. Het is misschien een beetje mosterd na de maaltijd, maar je weet nu wat je volgend jaar met Valentijnsdag kan gebruiken.

Check het fragment uit Star Wars waaruit het nummer is gehaald hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws