Teken de petitie voor samenwerking Garrix en Sheeran!

Pieter Hiemstra | 13 maart 2017
algemeen

Martin Garrix heeft aan Radio 538 verteld dat zijn samenwerking met Ed Sheeran niet meer doorgaat. Slecht nieuws, zo vond de Britse Tristan Barraclough die een handtekeningactie heeft opgezet. 

'Label issues'

In een gesprek met de radiozender vertelde Garrix dat wegens 'label-issues' hij niet meer met Ed Sheeran gaat samenwerken. STMPD RCRDS en Atlantic Records konden het niet eens worden over de releasedatum van een gezamenlijk nummer. Barraclough was enorm teleurgesteld en startte een online petitie. Inmiddels heeft hij al meer dan 1200 handtekeningen verzameld om de samenwerking tóch door te laten gaan. 

Teken de petitie!

Alle namen en handtekeningen worden verzameld en overhandigd aan de labels van beide artiesten. Of zoals de Brit het verwoord: "This is now down to the fate of the fans wanting the song to be released; if we show enough love surely there could be a possible chance! (No promises!)". 

Ook de redactie van Partyscene ziet Garrix graag samenwerken met Ed en heeft natuurlijk de petitie getekend. Nu jij nog! Teken hier de petitie en laat je naam achter.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws