Hardwell dropt veel nieuwe shit op EDC

Mark Hofman | 20 juni 2017
algemeen

Afgelopen weekend stond Hardwell als een malle te draaien op de kinectField stage tijdens EDC Las Vegas. De Nederlander wist niet alleen het publiek te pakken met de bekende tracks, maar liet ook ontzettend veel nieuwe horen. En die vielen direct in de smaak. 

Hardwell dropt nieuwe muziek tijdens EDC

Tijdens zijn Electric Daisy Carnival show in Las Vegas wist Hardwell het gigantisch grote publiek voor zich te winnen. De Nederlander dropte namelijk nieuwe tracks alsof het niks was. Volgens de aanwezige mensen en media werden nummers als 'We Are Legends (Feat. KAAZE)', 'Power (feat. KSHMR)' en Smash This Beat (feat. Maddix)' in de set geslingerd. Om de avond helemaal lekker af te sluiten kwam Hardwell met zijn meest recente track 'Creatures of the Night (feat. Austin Mahone)'. 

Een goed gegeven als je het ons vraagt. Hoe meer nieuwe muziek, hoe beter. Vele dj's hebben in interviews met ons al aangegeven dat een gig dé perfecte setting is om een nieuwe track te testen. Dat Hardwell hier ook zo over denkt, mag met deze performance wel duidelijk worden. 

Benieuwd geworden naar de EDC set van Hardwell? Geen zorgen! Je kan hem hieronder uitgebreid checken. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws