PartyScene Social Today: je dagelijkse update

Bart Remmers | 28 september 2017
algemeen

Afrojack op de racebaan, Headhunterz in de studio en Armin op Facebook

Ontbijtje bij de hand, energiedrankje achterover geslagen en klaar voor de dag? Ho, stop! Eerst je dagelijkse update van wat er de afgelopen 24 uur op social media gebeurde. Wat slingerden de dancemeisters en andere toppers op social media?

Armin van Buuren staat altijd klaar met hulp. Ook voor zijn directe collega's. Zo voelt de Leidense wereldster zich nimmer te min om Sunnery James de in's & out's van Facebook Messenger uit te leggen.

 

Showing @sunneryjames how to reach me via Facebook Messenger 😉

Een bericht gedeeld door Armin van Buuren (@arminvanbuuren) op

Speaking of: Sunnery James is samen met mattie Ryan Marciano helemaal klaar voor hun Sexy by Nature-optreden tijdens het komende ADE. We kunnen niet wachten. 

Martin Garrix knalde weer een nieuwe show op YouTube. Dit keer draait het om pap, mam en zus Garritsen op bezoek bij de dj in Palm Springs. swell!

Het festivalseizoen (outdoor in ieder geval) is zo goed als voorbij. Gelukkig komen er nog steeds prima kiekjes binnen waardoor we volop zin krijgen in het festivalseizoen van 2018!

 

Happy humpday 🙏 @ashbobash1993

Een bericht dat is gedeeld door @ravemoments op

Headhunterz vonden we gisteren op de plek waar we hem - afgezonderd van op een festival - het liefst zien. In de studio. Benieuwd wat we van hem mogen verwachten. Nieuw werk?

Een bericht gedeeld door Sunnery James (@sunneryjames) op

The Chainsmokers komen volgend jaar voor hun tour naar Europa, dus ook Nederland. Op Twitter maken de mannen alvast reclame voor zichzelf. Echte zakenmannetjes derhalve.

Afrojack. Een supersnelle racebolide. Waar en wanneer hebben we dat vaker gezien? En blijft ie dit keer wel heel met de super-dj achter het stuur? Vragen, vragen, vragen! 

 

RACE DAY 🏎 w/ @jcartu

Een bericht gedeeld door Afrojack (@afrojack) op

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws