Steve Aoki krijgt wassen beeld in Madame Tussauds Las Vegas

Ivo Mollemans | 26 februari 2018
algemeen

Foto via Rukes.com.

Steve Aoki houdt ervan om nieuwe dingen te ondernemen in zijn leven. Hij beperkt zich dan ook al lang niet meer tot alleen het maken en draaien van muziek. Hij heeft inmiddels zijn eigen kledingmerk en de wereld van kunst is voor hem ook niet meer onbekend.

Steve Aoki krijgt een eigen beeld

Aan zijn lijstje van interessante ondernemingen kan binnenkort weer iets nieuws worden toegevoegd. Hij krijgt namelijk een eigen wassen beeld in Madame Tussauds Las Vegas. Steve Aoki is wekelijks in de stad te vinden voor optredens en na al zijn successen is een beeld toch wel een beetje op zijn plaats.

Omdat de onthulling van het beeld niet zomaar voorbij mag gaan (en Steve tenslotte dj is) wordt er een speciaal feest georganiseerd waar je alleen op uitnodiging heen mag. Fans kunnen ook een plek op de gastenlijst krijgen via een wedstrijd op Instagram. Om deel te nemen dien je je favoriete foto of video van Steve Aoki online te zetten met een creatief onderschrift, @TussaudsVegas te taggen en #TakeMeToAoki toe te voegen.

LEES OOK: deadmau5 reageert op de discussie rondom wapens in Amerika

Steve Aoki zelf is natuurlijk hartstikke enthousiast over het project:

“This whole process has been super exciting so far, Madame Tussauds and I are both fun, outlandish, and all about delivering an unforgettable experience. I can’t wait to see fans get behind the decks and have some fun with my first ever wax figure.”

Het is niet het eerste beeld van Steve Aoki dat op deze wereld aanwezig zal zijn. Hij heeft in zijn eigen huis namelijk ook nogal interessante kunst van zichzelf.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws