Headhunterz voor tonnen de boot in door fraudulerende fiscalist

Partyscene Redactie | 16 maart 2018
algemeen

Afrojack en Tiësto  eveneens slachtoffer van sjoemelende adviseur

Ook hardstyle-grootheid Headhunterz is slachtoffer geworden van de fiscalist die middels een illegale constructie vele bekende en minder bekende Nederlanders voor veel geld heeft opgelicht.

De fiscalist 'Frank B.' wordt door Justitie verdacht op enorme schaal gefraudeerd te hebben met slinkse trucs in diverse belastingparadijzen. Headhunterz en zijn management voelden dat er iets niet klopte aan de fraudeur en zegden de samenwerking met B. op. Gevolg: enorme naheffingen van de Belastingdienst. 

Minder belastingafdracht

B. adviseerde Headhunterz (32, echte naam Willem Rebergen) puur op papier uit ons land te verhuizen zodat hij zijn inkomsten in het buitenland kon stallen en er minder belasting zou hoeven afgedragen te worden. Allemaal legaal volgens B. Niet dus, zo kwam het management van Headhunterz erachter, aldus Het Parool.

Headhunterz en zijn team speelden na het dumpen van de adviseur open kaart bij de Belastingdienst met gigantische naheffingen van tonnen voor de dj tot gevolg. Iets wat de producer en dj en zijn management begrijpelijk niet pikken. Ze stellen de fiscalist en twee advocatenbureaus aansprakelijk voor de schade en de zaak komt deze zomer voor de rechter.

Ook Afrojack en Tiësto de boot in

Afwachten voor Headhunterz hoe dit riekende zaakje voor hem afloopt. Niet alleen hij, ook collega's Afrojack en Tiësto zijn slachtoffer van de sjoemelaar. Het verhaal krijgt kortom nog een hele lange staart.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws