Afrojack op zoek naar talentvolle jonge zangers en rappers

Partyscene Redactie | 9 mei 2018
algemeen

Dj en producer start artiestenmanagementkantoor vanuit Rotterdam  

Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, start LDH EUROPE, een wereldwijd artiestenmanagementkantoor gevestigd in Rotterdam. 

Het bedrijf is een joint venture met LDH JAPAN Inc., één van de grootste artiestenmanagementbedrijven in Japan. Als CEO van het kantoor lanceert Afrojack de GLOBAL VOCAL BATTLE AUDITIONS (GLOBALVBA) in juni, waaronder Amsterdam op 9 juni en Rotterdam op 16 juni. 

Zoektocht naar jonge zangers en rappers

De serie audities in acht steden over de hele wereld is een zoektocht naar jonge zangers en rappers om deel uit te maken van deze nieuwe wereldwijde popgroep.  

De aftrap van de wereldwijde audities vindt plaats in Amsterdam op 9 juni, gevolgd door Rotterdam op 16 juni, Londen, New York, Los Angeles, Tokyo, Osaka en Taipei, met uiteindelijk de finale in Tokyo, Japan, van 24 tot 31 augustus. 

De nieuwe internationale popgroep wordt onder leiding van Afrojack geproduceerd en staat gepland voor een wereldwijd debuut in 2019. 

Dromen als werkelijkheid

Afrojack: 'Ik heb mijn eigen dromen werkelijkheid laten worden, dus nu wil ik de dromen van anderen uit laten komen. Ik hoop dan ook dat alle jongeren in de leeftijd van 15-25 jaar met passie voor zang en rap zich aanmelden voor de audities, zodat we samen hard kunnen werken om hun dromen werkelijkheid te laten worden.'  

Zowel mannelijke als vrouwelijke zangers of rappers, die in het Engels kunnen zingen, in de leeftijd van 15-25 jaar, kunnen zich aanmelden mits ze nog niet onder contract staan bij een manager of management bureau. 

Inschrijven kan vanaf 14 mei via www.globalvba.com
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws