Snapking gaat de bak in!

Jonas Bloemen | 17 april 2019
algemeen

Snapking gaat tegenwoordig door het leven als DieTim. Zijn naamsverandering scheldt niet meteen al zijn daden kwijt zo blijkt. De rechter in Lelystad heeft drie maanden jeugddetentie tegen de YouTuber geëist. 

Snapking maakte vooral naam door domme en stomme dingen te doen in video’s op YouTube. Al snel had hij vijf keer meer haters dan fans maar het deerde de Flevoboy niet. Samen met zijn toenmalige vriend Armoo en FamkeLouise, destijds zijn vriendin, maakten Snapking video’s. Al vaak kwam hij slecht in het nieuws, onder andere vanwege het uitschelden van treinreizigers. 

De Almeerse Youtber wordt door de rechtbank verschillende feiten tenlastegelegd. Zo dwong hij een meisje om seksfilmpjes te maken, stuurde hij naaktfoto’s van haar door naar haar familie, vrienden en klasgenoten en mishandelde haar. Dat gebeurde allemaal in de periode tussen 2013 en 2015. Omdat Snapking destijds nog minderjarig was is hem drie maanden jeugddetentie opgelegd. Twee daarvan zijn echter voorwaardelijk. De uitspraak zal zijn op 30 april.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws