Ellen DeGeneres onder vuur door eigen medewerkers

Ivo Mollemans | 1 april 2020
algemeen

De talkshow van presentatrice Ellen DeGeneres is misschien wel de bekendste ter wereld. De beroemdste mensen komen als gast langs in de show en op tv doet ze altijd heel aardig tegen iedereen. Zo gauw de camera’s echter stoppen met filmen schijnt ze verschrikkelijk zijn om mee te werken, aldus haar medewerkers.

Ellen DeGeneres niet aardig tegen werknemers

De haat begon allemaal toen comedian Kevin T. Porter tweette dat het nodig is om juist in deze tijden aardig tegen elkaar te zijn, net zoals Ellen. Daar voegde hij gelijk aan toe dat ze een van de naarste personen is die hij kent en voor iedere tweet met negatieve berichten over haar die als reactie op zijn tweet werd geplaatst zou hij $2 doneren aan de voedselbank van Los Angeles. Al gauw reageerden mensen die achter de schermen werken bij de talkshow met een hoop negatieve verhalen over de presentatrice en dat komt haar imago niet ten goede. Zo mochten werknemers niet met haar praten en al helemaal niet als ze niet eerst kauwgom hadden gegeten, werden ze ontslagen als hun nagellak niet goed genoeg was en als je haar terugbelde kon je meteen vertrekken.

LEES OOK: Rihanna’s non-profit organisatie doneert $5 miljoen om coronavirus te bestrijden

Ook NikkieTutorials was niet heel positief over haar. Toen ze bij de talkshow te gast was om te praten over haar coming out als transgender groette de presentatrice haar niet eens, zo vertelde ze in een interview tijdens De Wereld Draait Door. Wel wil ze benadrukken dankbaar te zijn dat ze zo’n groot podium heeft gekregen om te kunnen praten over het onderwerp. Het interview is inmiddels ook vertaald naar het Engels en daarmee wordt Ellen DeGeneres opnieuw negatief in het nieuws gezet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws