Dit zijn de leukste evenementen in Utrecht en omgeving in aankomende komende periode

Djamila | 11 februari 2024
blogs

Niks is leuker om na je werk of in het weekend naar een leuk evenement te gaan. In deze blog lees je diverse evenementen in de omgeving van Utrecht voor de aankomende periode. Ga hier heen als bedrijfsuitje, avondje uit met vrienden of ga lekker een dagje alleen op pad. 

Ga naar een cabaret show zoals; Mesthoop

De eerste activiteit die erg leuk is om te doen met vrienden is om naar een cabaretshow te gaan. Een cabaret show is ook erg geschikt als bedrijfsuitje Utrecht. Zo is het weer eens een keer wat anders dan het standaard bedrijfsuitje zoals bowlen of uiteten gaan. Een avondje cabaret is een gegarandeerd succes om als collega’s dichter bij elkaar te komen. Zo is er natuurlijk een grote kans dat je eruit wordt gepakt door de cabaretier en dat is lachen geblazen. Op deze manier leer je gelijk meer over elkaar. Na de show kun je nog lekker met zijn allen gaan borrelen en bespreken over de leukste grappen. Een cabaret show die nu erg populair is, is de show Mesthoop. Martijn Crins geeft deze show in het Werftheater. 

Krijg kennis van de wetenschap door deze expositie

Een ander leuk idee om een evenement te bezoeken die erg in trek is, is naar het gaan van een nieuwe expositie of musea. Hierdoor verrijk je je kennis, en er zijn talloze exposities en musea. Dit zorgt ervoor dat het niet uitmaakt waar je interesse ligt, want er is voor iedereen wel wat te vinden. Ga bijvoorbeeld naar de nieuwe expositie in Utrecht: De schepping van de wetenschap. Zoals de naam al verklapt, duik je volledig in de geschiedenis van de wetenschap. Het is een feit dat je heel veel nieuws gaat leren en achter bijzondere feiten komt. De expositie is te zien in het Museum Catharijneconvent tot en met juni. 

Geniet van een gloednieuw muziekfestival in Tivoli

Natuurlijk is het altijd een heel goed idee om naar een leuk muziekevenement te gaan als uitje. Gelukkig zijn er talloze evenementen te vinden in Utrecht met allerlei verschillende genres wat de muziek betreft. Zo is er dit jaar een nieuw muziekfestival aangekondigd dat gehouden zal worden in Tivoli. Het muziekfestival heet OPIA en is ontstaan door de IJslandse multi-instrumentalist Ólafur Arnalds. Er zullen meerdere dj’s zijn en live optredens van verschillende artiesten. Het festival vindt plaats op 2 juni. Genoeg te doen dus in Utrecht. Wt staat bij jullie op de planning?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws