Alexander Koning: Undergrounded

Partyscene Redactie | 11 december 2007
blogs

1 December 2007: het is guur, het regent en zelfs de Sint is chagrijnig. Gelukkig is er nog een pluspuntje, vanavond is Undergrounded en dat is toch wel een heel lekker begin van de feestmaand december. Althans, dat hoop ik. Undergrounded is echt een feest waar alle bezoekers al maanden naar uit kijken en waar men zicht ook al weken van te voren voor moet opgeven om binnen te komen.

Alexander KoningDit zou het tweede feest worden in deze vette locatie, vorige keer was het zo leuk, dat ik echt hoopte dat het deze keer ook maar in de buurt zou kunnen komen. Het leuke van Undergrounded is ook dat er een keur aan dj’s gewoon door elkaar staat te draaien, net als in de beginperiode van de house. En dat is ook precies het gevoel dat ik krijg als ik hier draai en me mee laat voeren in het feestgevoel. Dj’s als Dano, Mark van Dale, JP, Buzzfuzz, Johanna Mercker, Damian Keane, Jeff Rushin, Flamman etc etc staan gewoon met en naast elkaar te draaien alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. En nee, er wordt geen club, hardstyle of hardcore gedraaid. Eén zaal is techno/technohouse en de andere zaal bestaat uit houseclassisc. Dj’s komen ook niet even een setje doen en zijn weer weg. Nee, ze blijven en verlaten als laatste horizontaal het pand. Ooh ja, had ik al verteld dat de entree gratis is, of was ik dat vergeten.

Om 23.30 uur kwamen we aan en van 01.00 uur tot 03.00 uur moest ik draaien, b2b met de gasten van Cold Fusion. Het zag er weer cool uit, want er was veel aan decor etc gedaan. Ooh ja, de dansvloer van de grote zaal die draait ook nog eens rond, om iedereen nog eens extra op het verkeerde been te zetten als je al een beetje van de kaart bent. ‘Hey, net stond ik toch bij de bar?’

alexander koning

Om 01.00 uur was het zover en konden we beginnen. Het was weer een dolle boel. Wat een enthousiast publiek en wat een feest. En ja, natuurlijk wat de set weer veeeel te kort, maar ja, zelf even feesten daar  had ik ook wel zin in. Ik wilde niet net zolang blijven als vorige keer, maar ja, voornemens het, dat kan je dus beter niet doen.

Oeps, is het nu al 06.30 uur, of ik nog effe wilde draaien. Nou, eigenlijk niet, want ik denk dat ik geeneens de draaitafels meer kan zien. Oh ja, ik zie ze nog wel, maar hoe werken die krengen ook alweer? Draaien was het dan ook niet echt meer. Gewoon plaatje aan, plaatje uit. Om 08.00 uur kon het echt niet meer. Nog even blijven hangen dan en hop naar huis. Zo, dit wat nog ernstiger dan de vorige keer, ik lag dan ook op zondag om 22.30 uur in m’n nest.

alexander koning

Sjesuzz hè, hier ben ik echt te oud voor hoor. Tommy, Wim en Staas en medewerkers, bedankt, weer voor een toppertje. Beetje kut dat ik de week daarna de hele week in m’n bed heb kunnen liggen wegens ziekte. Maar ja, je moet er wat voor over hebben. Maar volgende keer ga ik echt een beetje op tijd naar huis. Ja echt!!

Undergrounded, 1 dec.2007, Alexander Koning vs Coldfusion

 

 

Check:

www.myspace.com/alexanderkoningcom

www.alexanderkoning.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws