Wednesday 2 Weekend: ADE!

Eveline Meijer | 15 oktober 2014
events


Het Amsterdam Dance Event barst vandaag los. Vijf dagen lang kun je in Amsterdam terecht voor conferenties, de nieuwste gear, gadgets, workshops en natuurlijk voor allerlei vette feesten. De komende dagen zijn er in totaal driehonderd evenementen en meer dan tweeduizend dj's aanwezig in tachtig clubs en venues. Waar moet jij nou echt heen? Wij zijn in ieder geval bij de onderstaande evenementen aanwezig en komen jou daar graag tegen!

Armada Night

Armada NightDit feest heeft zo'n vette line-up dat het verplaatst is van de Gashouder naar de Heineken Music Hall. Armin van Buuren, Dash Berlin, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Gaia, Kevin Duane, KRONO, MaRLo, Orjan Nilsen en Tube & Berger zorgen ervoor dat de start van het ADE er één wordt om nooit te vergeten. Danielle en Paul zijn er bij en ook jij wil dit echt niet missen!

Voor meer info en tickets check je onze party agenda!

Nicky Romero Protocol Reboot AmsterdamProtocol Amsterdam Reboot

ADE zou niet compleet zijn zonder een dik feest van Nicky Romero. Samen met onder andere Don Diablo, Thomas Newson en The Boxer Rebellion zet hij de Melkweg op zijn kop. Lobke, Rik en Chovan gaan dit meemaken en komen jou er graag tegen!

Voor meer info check je onze party agenda!

Doorn Records

Doorn RecordsHet label van Sander van Doorn, Doorn Records, heeft hele vette artiesten onder zijn hoede. Wat zou ADE zijn zonder een show van deze dj's? Gelukkig zijn ze er weer en kunnen wij genieten van onder andere Dubvision, Firebeatz, Mightyfools, Julian Jordan, Oliver Heldens en natuurlijk Sander van Doorn zelf! Sasha en Sam feesten met deze dj's mee en zien jou graag een dansje wagen op de dansvloer!

Voor meer info check je onze party agenda!

Hardwell Presents: Revealed

Hardwell PResents Revealed volume 5We weten niet wat de uitslag van de dj top 100 wordt op zaterdag, maar tot dat moment is Hardwell nog de nummer één dj van de wereld. Hij staat natuurlijk op het ADE, maar zeker niet alleen. Voor dit feestje neemt hij onder andere Dannic, Jordy Dazz, Thomas Newson, Julian Calor en Joey Dale mee. Lobke en Jorrit gaan genieten van hun sounds en zien jou graag meedoen!

Voor meer info check je de party agenda!

Diynamic Showcase at Loveland ADE

Diynamic Showcase at Loveland ADELoveland organiseert met ADE nieuwkomer Diynamic een gigantisch feest. Eerder werkten deze labels al samen voor het Diynamic Festival 2013 in het Amsterdamse Bos. Dat was een groot succes en deze avond wordt dat zeker ook! Niloo en Jasmine gaan kijken hoe onder andere Solomun, David August, Uner, Kollektic Trumstrasse en Magdalena er een keiharde party van maken. Zien zij je daar?

Voor meer info en tickets check je de website van ADE!

HDE Showcase

HDE ShowcaseAtmozfears, Bass Modulators, Crypsis, Electronic Vibes, Festuca, Humanoise en James Bayliss. Deze mannen staan met zijn allen in één ruimte een geweldig feestje te maken en daar wil jij echt wel bij zijn! Karlijn en Chovan zijn er in ieder geval en komen je graag tegen.

Voor meer info en tickets check je de website van ADE!

Afrojack ADEAfrojack Show

Een hele avond alleen maar Afrojack, dat klinkt als muziek in de oren! Dit moet wel een onvergetelijke avond worden! Dena gaat deze dj en producer zien, jij ook?

Voor meer info en tickets check je de website van ADE!

Spinnin' Sessions

Spinnin' SessionsE&A Events, ID&T en Spinnin' Records geven samen een keiharde party: Spinnin' Sessions! Blasterjaxx, Firebeatz, Jay Hardway, Oliver Heldens, Quintino, Martin Garrix, Yellow Claw, Sander van Doorn en Julian Jordan laten je op deze avond zien wat zij kunnen. Anna en Bryan gaan van hun fijne tracks genieten en zien je er graag.

Voor meer info en tickets check je onze party agenda!

Sexy By Nature

sexy_by_natureSunnery James & Ryan Marciano zijn weer terug met hun Sexy By Nature ervaring. Vorig jaar hadden ze een eigen podium tijdens het Amsterdam Music Festival, nu hebben ze een eigen feest. Samen met Dubvision, Michael Brun, Kill the Buzz, Jaz von D en Randy Vicious gaan ze er een onvergetelijke avond van maken. Cas en Rolf gaan het meemaken en delen dat graag met jou!

Voor meer info check je de party agenda!

Amsterdam Music Festival

Amsterdam Music Festival 2014Dit is één van de vetste avonden van het hele Amsterdam Dance Event. Niet alleen komen Armin van Buuren, Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Wildstylez, W&W en David Guetta je blij maken met hun dj-kunsten, maar ook wordt de nieuwe nummer één dj van de wereld bekend gemaakt! Dit is een avond die je echt niet mag missen! Denise en Yannic gaan deze geweldige artiesten én de nieuwe nummer één dj van de wereld zien. Jij ook?

Voor meer info check je de website van ADE!

HDE Live

HDETwaalf labels met hun artiesten op één plaats, dat kan alleen maar op de vijfde verjaardag van het Hard Dance Event. E-Force, Digital Punk, The Anarchist, Chain Reaction, The Prophet en Waverider zijn slechts een kleine greep uit deze geweldige line-up. Hier wil jij echt wel bij zijn! Wouter schrijft er voor ons een geweldige report over. Davy gaat prachtige foto's maken en maakt graag een vet kiekje van jou!

Voor meer info en tickets check je de website van ADE!

DGTL Kompakt

DGTL KompaktDGTL en Kompakt gaan weer samenwerken voor het ADE! Met onder andere Blond:ish, Rebolledo, Weval en Dauwd gaan zij feesten in de Scheepsbouwloods. Een echte party dus, waar je wel van mee wilt genieten! Maxime maakt foto's van deze avond en wij zien jou er graag op terug!

Voor meer info check je de website van ADE!

Kun je er geen genoeg van krijgen?

Wij ook niet! Onze reporters en fotografen zijn op nog veel meer feesten aanwezig en komen jou daar graag tegen. Je kunt ons vinden bij de volgende feesten:

Pan-Pot Presents Second State
Dub Explorations
Ovum 20' & Snatch ADE Opening
Luminosity Presents Paul van Dyk & Paul Oakenfold
Dolly Surround
DGTL Life & Death
Martin Garrix
Cocoon | Break New Soil at Loveland ADE
DGTL - Paradise
Feel
Deep Dish | Rumors | Visionquest at Loveland ADE
Young Gunz
Goldfish & Bakermat

ADE-Clublife_Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws