Danceathon: 8 uur dansen tegen aids

Peter Güldenpfennig | 4 december 2014
events


Dance4life organiseert op zaterdag 4 april 2015 een danceathon. Acht uur lang wordt er in de Cruise Terminal in Rotterdam gedanst voor een wereld zonder aids. De opbrengst gaat naar dance4life, die zich al 10 jaar lang samen met jongeren inzet om voorlichting over aids te geven door middel van muziek en dans.

Sponsoring

Deelnemers verenigen zich in teams van maximaal vijf leden, waarvan er één captain is. Per deelnemer betaal je inschrijfgeld van 25,- euro, plus tweehonderd euro die je dient op te halen door sponsoring. Hoe meer je ophaalt hoe beter, want vanaf vierhonderd euro maak je kans op mooie prijzen. Tips om fondsen te werven vind je hier.

Line-up

Een danceathon zou geen geen danceathon zijn zonder dj's die de muziek verzorgen, toch? Dat zit wel goed, want dance4life heeft een line-up bij elkaar gesprokkeld die niet minder dan indrukwekkend te noemen is. Zo komen Dannic, Dyro en Quintino draaien, maar ook dance4life ambassadeurs Eva Simons en Hardwell. Die laatste zegt over het evenement: 'Je kunt al fietsen voor het goede doel, rennen en zwemmen. Maar nog niet dansen! Daarom verbind ik me als ambassadeur van dance4life graag aan dit geweldige initiatief.'

DanceathonDanceathon

Meedoen kan niet simpeler. Ga naar de speciaal hiervoor opgezette webpagina om je in te schrijven of aan te melden als team. Deelnemers dienen achtien jaar of ouder te zijn. Geen zin om te dansen, maar wel dit geweldige initiatief steunen? Meld je dan aan als sponsor. Voor meer informatie over dance4life ga je hierheen.

Wat: Dance4life: Danceathon
Waar: Cruise Terminal Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 4 april
Line-up: Eva Simons, Hardwell,  Dannic, Dyro, Quintino
Prijs: €25,- (inschrijfgeld)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws