Bungalup is in aantocht!

Tess Maidman | 30 december 2014
events


Voor geluksvogels met een entreekaartje voor dit jaarlijkse event; get ready for a big party! Over zes weken mogen jullie weer losgaan op bungalowpark De Eemhof. Het thema is onlangs met een filmpje bekend gemaakt, maar mocht je er geen genoeg van krijgen, dan check je hem hieronder toch gewoon nog een keer?

Elf Feestentocht
De Willem Ruis tent, waar elk jaar veel plezier aan is beleefd, zal er dit jaar niet meer staan vanwege zijn oude staat. Daarom heeft het Bungalup team iets anders georganiseerd: De Elf Feestentocht! Op zaterdagavond zullen er elf feesten verdeeld over heel het park zijn. Geheel in schaatspakken met muts en wanten aan trotseren jullie met z’n allen de kou door elk feest af te gaan om die stempelkaart vol te krijgen. Een volle stempelkaart loont zijn beloning!

Matrassenravematrassenrave
Als je nog brak bent van de vrijdagnacht en geen zin hebt om je op te pimpen voor het volgende feest is dat allemaal geen probleem. Houd vooral je kloffie aan, want van 14:00 tot 21:00 uur kun jij deel uitmaken van het grootste matrassenfeest van Nederland op Bungalup! Raven tussen een bende brakke Bungaluppers in een pyjama wil toch iedereen?


Een paar zaken op een rijtje

Doordat sommige partygangers zich vorig jaar niet aan de afspraken hebben gehouden, zijn er wat nieuwe regels bijgekomen. Lees het volgende alsjeblieft aandachtig door:

Wat anders is dit jaar is namelijk dat de hoofdboeker vlak voor het feest via email e-tickets ontvangt waarmee elke bewoner van zijn of haar bungalow afzonderlijk een bandje op kan halen bij het Bungalup loket. Ofwel: De hoofdboeker is verantwoordelijk voor het feit dat elke bungalowbewoner zijn of haar e-ticket ontvangt. Zonder bandje géén toegang tot de feesten en het park.

bungalup

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws