Sensation: The Legacy line-up bekendgemaakt

Peter Güldenpfennig | 13 mei 2015
events


'Dit is een mijlpaal die een exclusieve show verdient. Alle magische momenten van de afgelopen vijftien jaar komen samen op de plek waar het allemaal is begonnen. We zijn trots op wat we hebben bereikt', aldus Duncan Stutterheim over de jubileum-editie van Sensation.

Het feest bestaat dit jaar vijftien jaar en dat wordt groots gevierd op zaterdag 4 juli in de Amsterdam ArenA. De line-up was nog niet bekend, maar toch verkocht het feest al uit. Nu is de line-up wel bekend, en die is als volgt:

Bakermat heeft de eer om het feest te mogen openen met zijn relaxte house-sound, waarmee hij de toon van de avond zet. Hierna mag rijzende ster Oliver Heldens plaats achter de decks nemen. Verwacht lekker stevige house met een humoristische knipoog (wie kan er niet lachen om een track als 'Pikachu'?). Dan is het tijd voor Mr. White die normaliter Sensation opent. Nu staat hij als derde geprogrammeerd, maar dat doet ongetwijfeld niets af aan de set die hij ten gehore zal brengen. Vervolgens komt Fedde Le Grand langs, zowat een Sensation-resident en een meer dan verdienstelijk dj zoals elke partyganger wel weet. Laidback Luke en Sander van Doorn sluiten de rij. Beide dj's staan bekend om hun heerlijk opzwepende sets die altijd de moeite waard zijn!

Tickets

Ondanks dat het feest is uitverkocht komen er toch nog enkele tickets in de roulatie wegens onder andere onbetaalde orders. Wil je er een bemachtigen? Dan kan dat op 26 mei vanaf 10.00 uur op de website van Sensation.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws