Psychique – Psy Trance in Full Effect part 2

redactie | 27 februari 2016
events

Op vrijdagavond 15 april zal de tweede editie van Psychique plaats vinden. Het Psy Trance concept uit de stal van Grotesque heeft tijdens de eerste editie een sfeervolle indruk achter gelaten. Ondanks het niet superdruk was waren de aanwezige bezoekers wel heel enthousiast en dankbaar dat we het concept hebben neergezet.. Voor de 2e editie proberen we beter in te spelen op de wensen van de liefhebbers van Goa en Psy Trance. We gaan zorgen voor een psychedelic decor wat beter aansluit bij de muziek. Ook deze editie zal wederom in de Central Studios Utrecht plaats gaat vinden.

Dit keer maakt de organisatie een selectie uit de grote lijst getalenteerde acts binnen de scene. Net als vorige editie zal Liftshift aanwezig zijn. Hij liet een zeer goede indruk achter tijdens zijn openingsset, maar kan veel meer dan dat en zal dat 15 april bewijzen. Als tweede naam kan Psychique DJoanna bevestigen. De uit Berlijn afkomstige DJoanna draait in Duitsland al een flink tijdje mee en heeft haar visitekaartje daar inmiddels wel afgegeven. Nu is Nederland aan de beurt en wie weet wat Psychique haar zal brengen! De bezoekers in ieder geval een kneitergoede Psy set, zoveel is zeker! 

Onder de naam Riches levert de Amsterdamse Richard Hessels absolute topsets in Progressive Psy Trance. Riches, ook wel bekend onder zijn Live Act 'Aerophobia' heeft al heel wat op zijn CV staan. DanceValley, Ground Zero en Mysteryland, maar ook vele, grote gigs in het buitenland. Het moge duidelijk zijn, Riches is een grote naam op de tweede editie van Psychique!  Het podium biedt 15 april ook plaats voor een geweldige B2B. Jakaan & Lucid Spirit slaan de handen ineen voor een portie stevige Psy Trance. Lucid Spirit, founder van het gelijknamige label heeft met Jakaan, afkomstig uit diezelfde agency, een zeer bekwame dj naast zich staan en het zal ongetwijfeld een super dikke b2b worden.

Last but certainly not least, Lady Lagoa! De tweede dame in de line up van Psychique. Onder de naam Lady Lago een opvallende act als techno dj, waarbij ze haar eigen zangkunsten gebruikt en dit voortreffelijk combineert. Als Lady Lagoa kun je van haar uiteraard de pure Goa sound verwachten. Een absolute aanwinst voor de tweede editie van Psychique! 

Tickets

Tickets koop je op de website van ptevents.nl, voor de reguliere prijs van € 15,- Aan de deur kosten de tickets € 20,- dus wees slim en koop je entreebewijs in de voorverkoop! Houd Facebook in de gaten voor alle ontwikkelingen.. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws