Zwemmen en stampen tijdens Hard Island deze zomer

Wouter de Vink | 18 maart 2016
events

Het plannen van een zomervakantie gaat vaak ten koste van het bezoeken van een festival. Of andersom natuurlijk. Maar met Hard Island sla je twee vliegen in één klap! Je vertrekt namelijk voor een mini-vakantie naar het zonnige Kroatië, waar je vier dagen lang kan vertoeven en feesten. Zrće Beach, are you ready?

Van dinsdag 5 juli tot en met vrijdag 8 juli biedt Hard Island je elke dag zon, zee, zwembad en muziek! Art of Fighters, Code Black, Da Tweekaz en Villain fungeren stuk voor stuk als resident en hebben met zijn allen een monster line-up neergezet. Maar er zal niet alleen aan het zwembad gefeest worden. Er vertrekken namelijk ook drie bootparty’s. Hoe vet is dat!? Daarnaast is er ook nog een stage voor talenten aanwezig. Dit is dus de ideale vakantie voor elke hardstyle- en hardcore-liefhebber!

Wees er snel bij!

Dus pak die zwembroek en bikini maar alvast in voor deze reis. Via de website van Hard Island kun je naast het festivalticket ook een accommodatie boeken. Wees er wel snel bij, want het gaat ontzettend hard met de kaartverkoop. Zo zijn de VIP-kaarten nu al uitverkocht. Vergeet niet de dikke line-up hieronder te checken!

Hard Island line-up

RESIDENTS
Art Of Fighters
Da Tweekaz
Code Black
Mc Villain

LINE-UP
Angerfist
Dj AniMe
Atmozfears
Audiofreq
Brennan Heart
Cyber
Dailucia
Dr. Rude
Hard Driver
James Bayliss
Kutski 
Dj Mad Dog
Nico & Tetta
Outbreak
DJ Paul Elstak
Radical Redemption
The Stunned Guys
Wasted Penguinz

TALENTEN STAGE
Adam Bass
Cally
Denoiser
Doctor Zot
Fictive
Godgiven
Mahe
MKN
Modified
Myosuke
Peacekeeper
Re-Jector
Suae

Later worden er nog meer namen aan deze line-up toegevoegd!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws