Dit is de line-up van Free Festival

Wouter de Vink | 30 maart 2016
events

Free Festival

Voor een habbekrats naar een festival? Vandaag de dag kan dat bijna niet, maar op Free Festival wel! Op zaterdag 2 juli zal het Atlantisstrand in Almere weer op zijn grondvesten trillen door de drie area’s gevuld met de beste hardstyle, freestyle en hardcore. Hoeveel kost dat dan, horen we je zeggen? Nou, dat kost maar vijftien euro!

Met namen Angerfist, Radical Redemption en Mental Theo weet je dat er een fraai feestje gebouwd zal worden. Denk hier een lekker zonnetje, wat drankjes en een heerlijk strand bij en je hebt alle ingrediënten voor een topdag. Met zo’n twintigduizend bezoekers zal dit een dag worden om nooit meer te vergeten! Check de rest van de line-up hieronder.

Free Festival voor het laatst op Atlantisstrand

Art of Dance laat weten dat Free Festival voor de laatste keer op het Atlantisstrand in Almere zal worden gehouden. Hierna zal het evenement naar een andere, unieke locatie verhuizen. “We are determined to go out with a bang!”, zegt de organisatie op de website. Deze editie is dus je laatste kans om nog één keertje te gaan knallen!

Tickets en meer info

Kaarten zijn dus verkrijgbaar voor slechts vijftien euro. Vorige edities waren stijf uitverkocht, dus ook deze editie zal goed bezocht worden. Tickets zijn op de website van Free Festival verkrijgbaar.

Line-up Free Festival

HARDCORE
Angerfist (Live)
Dr. Peacock
Miss K8
Tha Playah
Noize Suppressor
Mad Dog 
Unexist
Outblast
Nosferatu
Tieum
Dyprax
Bodyshock
Death by Design
Thorax
Furyan
Meltdown
MC Tha Watcher

HARDSTYLE
Radical Redemption
E-force
Warface
Crypsis
Chain Reaction
Mash-up Jack (Live)
Act of Rage
Audiofreq
Sub Sonik
Artifact
Cyber 
Devin Wild
D-Sturb
MC Nolz

FREESTYLE
Mental Theo
Korsakoff
Darkraver
Bass-D
The Viper
Re-Style
Dr. Z-Vago
Ruthless
Vince
Dr. Rude
Potato
Dutch Movement
MC Syco

Beeld: Free Festival

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws